Czeglédy Csaba: Nagy bajban a PestiSrácok és a Fidesz!

Cikket közölt a kormányzati hamis hír gyártó szennylap arról, hogy egy barátom és régi harcostársam a kizárásomat kezdeményezte az MSZP-ből. Még az MSZP belső levelezéséhez is hozzáfértek állításuk szerint.

A bökkenő csupán az, hogy Kopcsándi József semmilyen levelet nem írt az MSZP etikai bizottságának

Ha volt is levél, odahamisították az aláírását. Tegnap este már tájékoztatta is erről az etikai bizottság elnökét, ma pedig feljelentést fog tenni a rendőrségen hamis magánokirat felhasználása és személyes adattal visszaélés gyanúja miatt.

FRISSÍTÉS
[Most kaptam hivatalos tájékoztatást, hogy Kopcsándi Józseftől semmilyen beadvány nem érkezett az MSZP-hez, így az etikai bizottság elnökének válaszlevele is hamisítvány.]

A PestiSrácok vezetői, újságírói ismét felelni fognak a bíróság előtt a hazudozásuk és a hamis magánokirat felhasználásuk miatt. Menni fog megint a sírás-rívás a részükről

Azt pedig megértem, hogy a Fidesz nagyon fél a szombathelyi baloldali összefogástól és tőlem,

azért aztán semmilyen aljasságtól nem riadnak vissza. Ne legyen illúziónk: csak azért, hogy feszültséget generáljanak Szombathelyen, és annak érdekében, hogy elbizonytalanítsák a szombathelyi ellenzéki szavazókat, még bűncselekmény elkövetésétől sem riadnak vissza.

Minden próbálkozásuk hasztalan: a választókkal együtt jól elzavarjuk őket ősszel.

Rajtam biztosan nem fog múlni!

A képen a PestiSrácok három hamis hír gyártója (Füssy Angéla, Szarvas Szilveszter, Huth Gergely) érkezik az ellenük folyó, általam indított büntetőeljárás tárgyalására. Ekkor még vidámak voltak. Később már a rendőrök mentek értük.

HOPPÁ! Úgy tűnik nagyon betojtak a Fidesz propaganda-osztályán, ugyanis levetették a PestiSrácokról a cikket! Persze, ettől még felelni fognak. Kommentbe beteszek egy képkivágást a törölt cikkből.

Forrás

Kapcsolódó

Czeglédy Csaba: Origo.hu elleni ítéletet hozott a nyuszi!

Czeglédy Csaba: Kissé sok fideszes jelentette fel a reggeli posztomat, így a Facebook törölte

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Czeglédy Csaba: Nagy bajban a PestiSrácok és a Fidesz!

  • 2019.04.26 - 20:50
    Közvetlen hivatkozás

    mondjuk a rendszerváltás előtt még nem sok káder haverja lehetett, életkoránál fogva.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük