Demcsák nem választott, hanem döntött: ivott és vezetett! – Lehet, hogy a M1 híradójából tájékozódott?

Minapi hír, hogy az MTVA egyik csatornáján nem éppen szakszerűen figyelmeztették a jónépet, hogy mit kell tenni a kánikulában. Szerintük árnyékban alkoholt fogyasztani az üdvözítő. Lehet, hogy Demcsák Zsuzsa túl komolyan vette az instrukciót?

Félre a viccel ez komoly dolog!

Az ex műsorvezető, akinek  egyes pletykák szerint többek között alkoholproblémája okán kellett búcsúznia egy időre a tévézéstől, manapság rém boldog, a minap jelentette büszkén, hogy megtalálta az igazit.

Naponta nagyjából 20 órákat beszélünk telefonon. A forgatás alatt ismerkedtünk meg, a produkció másik oldalának dolgozott és egyszerűen csak elkezdtünk beszélgetni egymással. Az én fejemben fordult meg először a házasság. Annyira egyértelmű volt, hogy mi együtt leszünk, hogy nem volt kérdés. Ő meg azt mondta, hogy igen, mi az életünket le fogjuk egymással élni. Sőt, hét életünket, merthogy a hinduk szerint hét életünk van

Főhet a feje, újra lebukott…..

ismét al­ko­ho­los be­fo­lyá­solt­ság alatt ve­ze­tett és szegte meg a köz­le­ke­dés sza­bá­lyait – értesült a Ripost.

A lap olvasója lett figyelmes hétfő este 11 óra körül arra, hogy rendőrök állítottak félre egy autóst, aki a Szentendrei út elején a Raktár utca közelében a buszsávban közlekedett. A kutyát sétáltató szemtanú közelebb lépve látta, amint a rendőrök kérdőre vonják Demcsák Zsuzsát,

aki láthatóan furcsán viselkedett.

A műsorvezetőt megszondáztatták, majd beültették a rendőrautóba és elszállították.

Demcsák Zsuzsát 2016. május 2-án a II. kerületben kapták rajta ittas vezetésen egy közúti ellenőrzés során. Akkor két évre vonták be a jogosítványát és 1 millió forintra büntették első fokon, ezt másodfokon félmillió forintra mérsékeltek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük