Rájár a rúd a tévébemondónőkre! Nemrég Demcsák Zsuzsa viselkedett finoman szólva furán a kamerák tüzében, most Marsi Anikónak akadozott a nyelve. Mi lehet a rohamosan terjedő kór mögött?

Anamnézis

Egy hónapja attól volt hangos a média, hogy Demcsák Zsuzsa nem éppen illő állapotban ült be műsort vezetni. Meg is lett az eredménye: azonnali hatállyal letiltották és nem sokkal később mennie kellett csatornájától.

Hétfőn Marsi Anikó volt megszólalásig hasonló állapotban. A TV2 híradósa furcsa gesztikulálás közepette, akadozó nyelvvel olvasta fel az előre megírt szöveget a súgógépről.

Persze több sem kellett a rossznyelvűeknek, rögtön szaftos pletykák kaptak szárnyra. Fürst-Borsos Ádám, a Tv2 kommunikációs menedzsere kisvártatva eloszlatta a félreértést és az Indexnek ugyanis azt nyilatkozta, hogy

“Influenzás megbetegedés tüneteit produkálva, lázasan ült be műsort vezetni a Tények stúdiójába. Reméljük, hogy a gyógyszeres kezelés mihamarabbi gyógyulást hoz nála”

Nagy kő eshet le a szívünkről! Nem egy rejtélyes kórral állunk szemben, ami bizonyos szakmákat pécéz ki magának, csak az a fránya túlhajszoltság fogott ki a TV2 hírolvasóján.

(forrás:comment.blog.hu)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét