Deutsch Tamásnak megint elgurult a gyógyszere, de már utána se kap – „brüsszelező komcsizás” a Vasárnapi Újságban

Deutsch, sok évtizednyi keleti, kommunista önkényt válthat fel egy nyugati, európai uniós önkény az EU-támogatások jogállamisági kritériumokhoz kötésével – mondta a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában, ahol  az ilyen és ehhez hasonló „eszmefuttatásoknak” boldogan ad teret a szerkesztőség.

A mára már elhiteltelenedett egykor „prágai hős”  megint bekeményített

„Köszönjük szépen! Mi sem a keleti, sem a nyugati önkényből nem kérünk” – jelentette ki Deutsch Tamás, aki hangsúlyozta, hazug és bosszantó módon a jogállamiság kifejezése mögé bújva akarják a lengyelekre és a magyarokra kényszeríteni például a bevándorlókat, valamint az azonos neműek házasságának elismerését.

Az egyetlen pillanatig sem zavarta a nyilatkozót, hogy a két felhozott érv egyike sem igaz.
Kiemelte, továbbá, hogy a tagállamok egyenjogúságának alapvető feltétele, hogy a legfontosabb kérdésekben mindenkinek a véleménye számít, mindenki érdekeire, szempontjaira oda kell figyelni
Az Európai Unió nemzetállamok hatékony együttműködési mechanikájára épült fel és a siker záloga csak az lehet, ha erről az útról nem tér le – mondta, hozzátéve, az unió alapszerződésében nem véletlenül szerepel az a megoldás, hogy a legfontosabb döntéseket teljes egyetértéssel kell meghozniuk a tagországok állam- és kormányfőinek.

Deutsch hozza a formáját

Deutsch Tamás szerint így ha valaki vétót emel, az nem csinál mást, mint él azon jogával, hogy jelzi: nincs meg a teljes egyetértés.
Úgy fogalmazott, sokan remélték, hogy „kimondott vagy ki nem mondott zsarolásokkal, nyomásgyakorlásokkal” jobb belátásra lehet bírni a lengyel és a magyar kormányfőt, ők azonban nem engedtek ennek.
A kormánypárti politikus megjegyezte, az unió hétéves keretköltségvetéséhez és 750 milliárd eurós újjáépítési alapjának elkezdéséhez megegyezésre kell jutni, „tehát lesz megegyezés, bármennyire is harcoskodnak most sokan”. Aláhúzta ugyanakkor, a magyar és a lengyel vétó nem kerülhető meg, mert a lengyel és magyar polgárok nem tudnak elfogadni olyan uniós döntéseket, amelyek alapján a brüsszeli bürokrácia kénye-kedve szerint a tagországokra erőltetheti a bevándorlók kötelező befogadását.
„Mi nemet mondunk a bevándorlásra és nincs az az isten”, aminek hatására az Európai Unió politikai vagy anyagi kényszerrel, zsarolással, fenyegetéssel meg tudná változtatni ezt az álláspontot – jött elő ismét a lehető leghazugabb indokkal  a Fidesz EP-képviselője.

Migráncsozás ki tudja hány.0

Deutsch Tamás szerint az európai országok Magyarország kivételével feltették a kezüket, amikor tömeges illegális bevándorlóáradat indult a kontinens felé, sőt „vannak olyan kibicek, élükön Soros Györggyel, akik egyenesen üdvösnek tartják ennek a folyamatnak az erősítését”.
Magyarország elsőként, de már nem egyedüliként mondott nemet erre, és azóta azt kell hallgatnia, hogy jogellenesen akarja megakadályozni a bevándorlók belépését – mondta.
A kormánypárti politikus kitért arra is, az  (a kétpárti. a szerk.) alaptörvény a magyar társadalom elsöprő többségének értékválasztása alapján nem teszi lehetővé azonos neműek házasodását, így ha az Európai Unió hozna egy ezzel ellentétes irányelvet, akkor büntetéseket is kiszabhatna az országra, arra hivatkozva, hogy Magyarország nem tartja be a jogállamisági szabályokat. Megjegyezte, az EU-ban van szándék az azonos neműek házasságának elismertetésére, korábban Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője is ezzel a céllal kampányolt.

Minden ami DeutschTamás

Deutsch

 

One thought on “Deutsch Tamásnak megint elgurult a gyógyszere, de már utána se kap – „brüsszelező komcsizás” a Vasárnapi Újságban

 • 2020: KALERGI TERV, azaz a SZEMITA-FASIZMUS ÁLSZENT MASZKOLÁSA!!!
  MEGTISZTULÁSHOZ BE KELL VALLANI a VATIKÁN GYILKOS VADORZÓINAK és LÉLEK-ROMBOLÓINAK, HOGY az ún. ZSIDÓ-KERESZTÉNY BŰN FORRÁSA; – IGENIS A VATIKÁNBÓL FAKAD!!!
  Mint egy imperialista bűnügyi vállalkozást, amelynek több milliárd dollárnyi lopott vagyonát érinti, a katolikus egyház véres keze megtalálható az afrikai emberek rabszolgaságában, az őslakosok népirtásában és az emberiség többségének folyamatos gyarmati uralmában a fehér hatalom révén.
  A katolikus egyház történelmileg a választott bíró volt, amely egész népeket és kontinenseket és hatalmas forrásokat osztott fel az európai gyarmatosítókra, beleértve magát is.
  A katolikus infrastruktúra szisztematikus nemi erőszak és szexuális visszaélés része
  Szinte napi új szexuális bántalmazási vádak érintik a legmagasabb rendű egyház hierarchiáját és magát a pápát.
  A Vatikán városállamán belül feloszlások születnek a jelenlegi Ferenc pápa lemondására irányuló felhívások közepette, mindössze öt évvel azelőtt, hogy korábban XVI. Benedikt imperialista-pedofil pápa, más néven Joseph Ratzinger hamarosan távoztak – ez volt a pápa első lemondása 600 év alatt.
  A jelenlegi Ferenc pápát, akit korábban az argentin Jorge Bergoglio érseknek hívtak, ma „progresszív pápának” tekintik, mert a „liberális” imperializmus érdekeit szolgálja.
  Rejtett az a tény, hogy Argentínában Bergoglio engedelmes szolga volt az 1976-ban ott hatalomra kerülő amerikai támogatott katonai kormányzattal dolgozó imperialista mestereiknek. Bergoglio támogatta és fedezte halálos csapatait, kínzásait és ezer őslakos népesség eltűnését.
  Baloldali forradalmárok abban az időszakban…- kapcsolódott a katolikus papok gyilkosságaihoz!!!…- akik a gerillákkal dolgoztak.
  Az elmúlt hónapban az egyház belsejében elterjedt nemi erőszak, szexuális bántalmazás és leplezés új expozíciói – az elmúlt 30 évben megjelenő kitettségek – világossá teszik: a szexuális visszaélés nem néhány rossz pap eredménye.
  Áthatja annak az egyháznak a felépítését és hierarchiáját, amelynek teljes vagyona rejtett titkos Vatikán bankjában rejlik, az afrikai emberkereskedelemben való közvetlen részvétel évszázadából származó hatalmas vagyon, a föld, az arany, az ezüst és a világ minden tájáról származó források lopása…- és az őslakos népek népirtása.
  A katolikus egyház bűncselekményei olyan mélyek, hogy a cikk internetes keresése több mint 24 millió bejegyzést hozott létre.
  A New York Times, 2018. augusztus 14-én írta egy nagy zsűri jelentés kiadásáról a pennsylvaniai katolikus egyházról:
  „A püspökök és a Pennsylvaniai Római Katolikus Egyház más vezetői 70 év alatt több, mint 300 pap által fedezték fel a gyermekek által elkövetett szexuális zaklatást, rábeszélve az áldozatokat, hogy ne jelentsék be a bántalmazást, és a bűnüldöző szervek ne vizsgálják ki azt. a nagy zsűri kedden.
  „A jelentés, amely az állam nyolc katolikus egyházmegyéjének hat részét fedte le, és több mint 1000 azonosítható áldozatot talált, az Egyesült Államok kormányzati ügynöksége által a katolikus egyházban folytatott gyermekekkel szembeni szexuális visszaélés legszélesebb körű vizsgálata. A jelentés szerint valószínűleg még több ezer áldozat van, akiknek nyilvántartása elveszett, vagy akik túlságosan féltek előkerülni.
  Pennsylvania körülbelül 900 egyházában körülbelül 2500 pap működik, ami azt jelenti, hogy az állam nyolc papjának 12 százaléka, vagyis körülbelül 1-e ismert pedofil, és ez nem foglalja magában a Philadelphiai és Allentown-i papokat is, akiket már korábban felfedtek.
  A New York Times cikk folytatódik a pap soros erőszakosokról Pennsylvaniában:

  „Ez a borzalmas visszaélések katalógusa: egy pap, aki egy fiatal lányt megerőszakolt a kórházban, miután mandula kitágult; az áldozat pap által kötötte és bőrhevederekkel beverte; és egy másik pap, akinek megengedték, hogy maradjon szolgálatában egy fiatal lány impregnálása és az abortusz megszervezése után.
  „A szexuális bántalmazás botránya már több mint 15 éve rázta meg a katolikus egyházat, mióta robbanásveszélyes állítások merültek fel Bostonban 2002-ben. De még az után is, hogy milliárd dollárt fizettek településeken és új megelőzési programokat vetettek fel, az egyház botrány szenvedett.
  A Pennsylvania-jelentés hamarosan Theodore E. McCarrick bíboros, a volt washingtoni érseki lemondása után érkezik, akit vádolnak fiatal papok és szemináriumok, valamint kiskorúak szexuális zaklatásában.
  „Néhány intézményi reform ellenére az egyház egyes vezetői nagymértékben megkerülték az állami elszámoltathatóságot” – írta a zsűri. A papok kisfiúkat és lányokat megerőszakoltak, és az Isten emberei, akik értük felelősek, nemcsak semmit sem tettek; mindent elrejtettek. Évtizedek óta.”
  Ami azt jelenti, hogy természetesen ugyanazt csinálják.
  A gyarmatosított katolikus egyházi nemi erőszak évszázadok óta nyúlik vissza
  Az Egyesült Államokban és Európában a gyermekek nemi erőszakának kitettsége nagyrészt a fehér gyermekek expozíciója.
  A katolikus egyház óriási szerepet játszanak az amerikai őslakosok gyarmati népirtásában, nemi erőszakban, gyermekbántalmazásban és terrorjában az elmúlt 500 évben.
  A katolikus egyház kulcsszerepet játszott és profitált ebben a terrorban, amely az amerikai lovasság és a fehér úttörő önkéntes hadsereg mellett szisztematikusan megsemmisítette az őslakosok többségét földjeik és erőforrásaik ellopásának folyamatában Észak- és Dél-Amerikában.
  A kaliforniai partokat pontozó katolikus missziók ma turisztikai helyszínek. Ezek a missziók valójában koncentrációs táborok, amelyeket őslakos férfiak, nők és gyermekek testének sírjai veszik körül, akiket ott rabszolgaságba állítottak, és a katolikus papok brutálisan bántalmazták és meggyilkolták őket. 1818-ra a missziókba kényszerített rabszolgák őslakosok 81% -a ott meghalt.
  Amikor a népirtás egyik fő elkövetője, Junipero Serra atya, a XVIII. Század katolikus papja, aki 21 spanyol missziós tábort hozott létre San Franciscóból San Diegóba, 2015-ben szentelték meg, az őslakosok óriási felháborodást szenvedtek.
  Ahogyan az Egyesült Királyság Gárda Serra szentsége idején írta:
  „Az ellenfelek rámutattak, hogy amikor Serra 1769-ben megérkezett, az őslakos népességet az európai betegségek kikészítették, ideértve a szifiliszt is, amelyet a spanyol katonák megtévesztése terjesztett el.
  „Kényszermunkában használták őket a misszió mezőgazdasági projektjeinek kidolgozásához. Szörnyűen táplálták őket, elválasztották a közeli családtagokat és szűk lakóhelyiségekbe kényszerítették őket, amelyek gyakran a betegség és halál gócpontjaivá váltak.
  „Amikor az indián amerikaiak lázadtak, amit legalább két alkalommal megtettek, lázadásaikat brutális módon leverték.
  Amikor az indián nőket elfogták nemi erőszakos terrorban tartották, terhesség-megszakítást végezték rajtuk fájdalomcsillapítás nélkül, a perverz-állat „misszióatyák” napról napra verték, alázták őket, izzó vasalókkal bélyegezték őket, fejüket leborotválták és minden vasárnap kényszerítették őket, hogy festett fagyermekkel álljanak karjukban a templom oltárán.”
  Az őslakosok elleni népirtás másik alap-eleme az ún. „lakóépület” vagy a „bentlakásos iskola” volt, amin valójában a katolikus egyháznak az Egyesült Államokban és Kanadában fenntartott koncentrációs táborait kell érteni!!!
  Az Egyesült Államokban és Kanadában az 1770-es évektől 1997-ig – 220 éven keresztül élt és virágzott ennek a deviáns, szűzleány vért szörcsögő pap-kasztnak a brutális holokausztja!!!
  Kanadában legalább 150 000 őslakos gyermeket loptak el családjukból az elmúlt században, és kényszerítették őket az aberrált katolikus terminátorok kéjvágya kielégítésére miközben, nyelvüket és vallásukat betiltották.
  Az Egyesült Királyság Guardianának 2018. március 28-án írt cikk szerint „állítólag 6000 ember halt meg [csak az elmúlt században]. A 130 iskola csaknem kétharmadát a katolikus egyház vezette. ”
  Miután a kanadai őslakosok válaszokat kértek a katolikus egyháztól ezekért a bűncselekményekért, Francis pápa határozottan kijelentette, hogy „nem fog elnézést kérni a kanadai indiai bentlakásos iskolák túlélőitől a Római Katolikus Egyház intézmények működésében betöltött vérengzéseiért az elkövetett kegyetlen visszaélésekért…ott”, a Guardian cikk szerint.
  A katolikus egyház nagy szerepet játszott az afrikai emberek kereskedelmében
  Sem Ferenc pápa, sem senki más pápa soha nem szólított fel az afrikai emberek javára.
  A Guardian újság arról számolt be, hogy 2015-ben a kenyai utazás során a pápa állítólag kijelentette „a gyarmatosítás új formáját”, miközben Nairobi egyik legszegényebb szomszédságában beszélt. Soha nem említette a közvetlen fehér hatalmú európai gyarmatosság szörnyűségeit, amelyek az amerikai imperializmus és a katolikus egyház gazdagságának és hatalmának alapját képezik.
  Az egyház nagymértékben részt vett az afrikai emberek emberrablásában és eladásában, valamint az afrikai emberek gyarmati sorsba kényszerítésében, ám a rabszolgaság elítélését csak 1890-ig, azaz a kapitalista nemzetek többségének eltörlését követően, 1890-ig nem ítélte el.
  Robert Scully, SJ, a Syracuse Le Moyne Főiskola történeti asszisztens professzora a Guardian egyik cikkében kijelentette: „Az Újszövetség időszakától kezdve az egyház általában elfogadta a rabszolgaságot a társadalmi-gazdasági valóság” természetes „részeként, vagy arról beszélt, mint egy szükséges gonoszról „- magyarázta.
  „… Egyes jezsuita tartományok rabszolgák voltak a 18. és még a 19. században is.” Egy Egyesült Királyság Gárda cikke 2006-ban írt.
  Ez a valóság 2016-ban derült fényre, amikor felfedték, hogy a Georgetown University, a washingtoni jezsuita intézmény 272 afrikai ember 1838-as eladását felhasználta főiskolai finanszírozására.
  A New York Times szerint:
  „Georgetownban a rabszolgaság és az ösztöndíj elválaszthatatlanul összekapcsolódtak. Az egyetemi tisztviselők szerint a kollégium a Marylandben lévő jezsuita ültetvényekre támaszkodott annak működésének finanszírozására. (A rabszolgákat gyakran virágzó plébánosok adományozták.) És az 1838-as eladást – a mai dollárban körülbelül 3,3 millió értékben – Georgetown korai elnöke, a jezsuita papok két szervezte. ”
  Amikor a rabszolgaságot megszüntették a karibi térségben, a katolikus egyház több millió dollárt kapott a rabszolgaságba esett „tulajdonuk” elvesztéséért.
  A belga Kongóban a katolikus és más misszionáriusok kulcsszerepet játszottak az afrikai fiúk ellopásában, és az amerikai őslakos gyermekekhez hasonlóan az internátusokba helyezték őket, ahol megkínozták őket, bántalmazták őket, és anyanyelvükről beszélték, hogy franciául beszéljenek.
  Amikor a belga Leopold király (aki római katolikus volt) a 20. század elején 10 millió embert ölt le azzal a programmal, hogy Kongó óriási gumiültetvénnyé váljon, amely Amerikában és Európában egyre növekvő autóipart szolgált ki. A katolikus egyház szerepet játszott abban is, hogy az ún. zsidó-kereszténységet kényszerítse az afrikai emberekre, akik túlélték Leopold népirtását a gyarmatosítási folyamat befejezéséhez.
  Manapság, mivel a gyarmati hatalmak továbbra is megerőszakolják és kirabolják Kongót, mintegy 35 millió afrikai ember lett rákényszerítve, hogy szolgálják a vérben fürdő katolikus egyházat.
  Nincs kegyelem: A mocskos katolikus egyháznak mennie kell!!! Fel kell szabadítani Afrikát és az afrikai embereket mindenhol!
  Amint Omali Yeshitela, az Afrikai Népi Szocialista Párt és az Afrikai Szocialista Nemzetközi vezetője kijelentette:

  A komplett katolikus egyház egy globális háborúkban érdekelt gyilkos vállalkozás!!!
  Álszent, fölényes erkölcsi hatalommal prédikál az imperializmusról, hogy az elítélheti az afrikai gyermekeket, akik lakásépítési projektekben élnek, a szegénység, a börtön és a gyarmati erőszak miatt…- amelyet ezek a zsarnok reverendások rájuk kényszerítettek, de a közülük való nemi erőszaktevő korcsok és gyarmatosítók szabadon járnak.
  „Ha a katolikus egyház fekete, koreai vagy mexikói szervezet lenne, akkor rakéta sztrájkokat kezdeményeztek volna rá.
  „A katolikus egyház fehér hatalom, fehér nacionalizmus, fehérek – keresztények, akiknek hatalmuk van arra, hogy elítéljék az afrikai fiatalokat a legrosszabb körülmények között. A katolikus egyház és a kereszténység hozzájárul a kormányok azon képességéhez, hogy megöljenek minket és éhezzenek ebben az országban és az egész világon. Példákká tesznek minket az erkölcsi hiányosság, a „feletti bűnözők” és a bűnözők számára, miközben az egyház gyermekeket erőszakol, és ezek az egyházak határozzák meg az erkölcsünket. Ők a nemi erőszakosok, és hány embert ítéltek el szegénységre, szenvedésre, háborúra és halálra? ”
  Ez az oka annak, hogy nincs más választása, mint harcunk az életünk felett a függetlenségünk, az önkormányzat és az állami hatalomért. Vissza kell tartanunk saját erőforrásainkat, földünket és ellopott munkaerőnk értékét.
  Meg kell írnunk a saját igaz történelmét, el kell ítélnünk a katolikus egyház egészét a fehér emberek poklát kioltva, és fel kell szabadítanunk Afrikát és minden gyermekét.
  Csatlakozzon az Afrikai Népi Szocialista Párthoz. Legyen része az Afrikai Szocialista Nemzetközi szervezetnek.
  További információ az Afrikai Népi Szocialista Párt hetedik kongresszusán, október 6–12., St. Louis, MO.
  További információ az APSPCongress.org oldalon található
  Izwe Lethu i Afrika!

  https://www.theburningspear.com/cgblog/2380/The-Catholic-Church-is-a-criminal-enterprise-and-guilty-for-600-years-of-rape-and-genocide?fbclid=IwAR0CUoAJQN7tLCZC1YZ4y9D4lAZ339OHbf4Gr7Q6sozha_Wt_NDZDF7UqqQ

  https://www.youtube.com/watch?v=f0R_6kDYum4

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük