Dönts a jövődről!

Egy hónappal a május 23-26-i európai választások előtt az Európai Parlament választási részvételre ösztönző kampányfilmet mutatott be, Dönts a jövődről! címmel – közölte az Európai Parlament magyarországi kapcsolattartó irodája csütörtökön.

Azt írták, az itt elérhető film a részvételre ösztönöz a közelgő európai választásokon, miközben a néző figyelmét a választás következményeinek leginkább érintettjeire: a következő generációra irányítja. A filmet – amely az újszülött világrajövetelének pillanatait dokumentálja – Frédéric Planchon rendezte.

A film 2019. április 25-től látható a tagállamokban. A televízióknak, moziknak és rádióknak külön „testreszabott” változatban lesz elérhető.

A tájékoztatás szerint a film narrátora egy 11 éves dán lány, aki a többi között arról beszél, mindannyian hatással vagyunk a világra, de együtt valódi változást érhetünk el. „Döntsd el, milyen Európában nőjek fel!” – üzeni a kampányfilmben.

Az európai tagállamokban május 23. és 26. között tartott választásokon dől el, hogy milyen irányba és milyen módon halad tovább az Európai Unió – írta a kapcsolattartó iroda.

(Forrás: MTI)

Kapcsolódó

EP-választás – Már 5700-an jelezték, hogy külképviseleten szavaznak

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük