Dörnernek beugrott: tényleg volt valami “zaklatás féle” az Újszínházban

Egy színésznél fontos készség, hogy jól emlékezzen a vele történtekre. Dörner Györgynek is csak pár napot kellett várnia és a teljes tagadástól eljutott a felismeréshez: tényleg volt valami….

Az Újszínház igazgatójának újabb levelét hozta nyilvánosságra Gy. Németh Erzsébet

szerda délután. Ebben Dörner György azt írta, 2016-ban nem kapott bejelentést arról, hogy az intézményben zaklatás történt volna.

Majd úgy folytatta:

2015 év végén Mihályi Győző, valamint egy nem művészi dolgozó között volt konfliktus. A dolgozó a helyzetet maga rendezte, de mivel nem tudom pontosan, mi történt – a dolgozó határozottan akkor is, valamint az elmúlt napok eseményei miatt a mai napon is kifejtette, hogy nem kíván az üggyel foglalkozni, értetlenül áll, hogy személyét felhasználták – így jobbnak láttam, ha az érintett előadáson nem ő dolgozik.”

A kulturális ügyekért felelős főpolgármester-helyettes

„Két nap, két levél az Újszínházból”

címmel tette most közzé az üzenetet. Ezzel arra utalt, hogy miután felügyelőbizottsági vizsgálatot rendelt el a színházat érintő zaklatási ügyben, Dörner egyszer már írt neki.

Abban a levélben a direktor arról tájékoztatta,

hogy nem kapott zaklatásról szóló hivatalos bejelentést, így sem akkor, sem most nincs ügy, amit ki tudnának vizsgálni.

Egy hozzászólás itt: “Dörnernek beugrott: tényleg volt valami “zaklatás féle” az Újszínházban

  • 2019.12.12 - 17:25
    Közvetlen hivatkozás

    Ajánlom magamat!!! Nagyon nagy tisztelettel arra a frenetikus kérdésemre válaszoljon – dörci alias dörner györgy az Új Színház izgatója – létezik e a műhelyében KAMU SZEX? Semmi impertinencia!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük