Sorting by

×

drMáriás: éljen az Új Monarchia!

Új festménnyel jelentkezett Máriás Béla, vagy művésznevén drMáriás. A magyar politikai élet szereplői gyakran ihletik meg a festőt. Megfestette már a Kánoncsinálókat, melyen mindenki rajta van, aki “számít”, de Soros György sem maradt ki a sorból, aki a Világ Gonosz Uraként megakadályozza a magyar labdarúgás, egészségügy, kortárs művészet és jóformán minden feltámadását. Aktuális festményét a 2022-es választás ihlette.

“Az újabb kétharmados választási győzelem immár lehetővé teszi a Monarchia visszaállítását

Kell ehhez még ugyan egy kis jogalkotási ügyeskedés, az Alaptörvény finom újrahangolása, jobban mondva aktualizálása, kiegészítése, leginkább pedig „hazatalálása”, de ez a tengernyi nagyszerű jogászunknak soha nem jelentett gondot.

Mától de facto Orbán Viktor hivatalosan is Magyarország királya

De nem a régi partnerrel lépünk újabb szövetségre, akikkel amúgy is sok bajunk volt, különösen Ferencz Jóskával, de később újabb kori ellenségeskedő öntelt nemzettársaival is, hanem a britekkel. Magyarország ugyanis már jóval a választások előtt felvételét kérte a Commonwealth (nemzetközösség) államok sorába, amit Erzsébet már jóvá is hagyott a magyar fél megannyi önzetlen gazdasági szimpátiagesztusa nyomán, így a hamaros brit nemzetközösségbe tartozásunk révén ismét királyság részei leszünk, sőt, lesz végre saját királyunk is, aki ki más is lehetne, mint Ő.

Így mától de facto Orbán Viktor hivatalosan is Magyarország királya,

aki a Nemzetközösség királynőjével nagyszerű kapcsolatot ápol, úgy is fogalmazhatunk, személyeikben egymásra talál és összeölelkezik a magyar és a brit nemzet, hogy újra feltámassza azt az aranykort, amelyet Klimt Csók című zseniális alkotásán megörökített, s amely most majdan ismét beköszönt.

A magyarok jó része kimondottan örül annak, hogy ezúttali szövetségesünk lélekben sokkal közelebbi, földrajzilag pedig sokkal távolabbi, mint a régi, aki így legfeljebb annyira fog beleszólni életünkbe, mint más Commonwealth államok, így például Banglades, Tuvalu, Zambia, Pápua Új-Guinea, Ruanda, Trinidad vagy Tonga esetében.

Éljen az Új Monarchia! Éljen az azt feltámasztó Csók!”

Forrás

Kapcsolódó

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.