„Ecsém!” bácsi, a láthatatlan hadosztály

„Ecsém!” bácsi vonalas volt, mégpedig kemény, mint a kottafüzet lapja, nevét a sarki kocsmában kapta körülbelül negyven évvel ezelőtt, a nyolcadik feles után, amikor hatodszorra futott neki egy mondatnak „Öcsém” azaz „Ecsém” felkiáltással amolyan népiesen.

Ecsém bácsi

világéletében szerette a kommunistákat, cigányokat és a zsidókat szidni, ezt mindig sokkal egyszerűbb és népszerűbb volt a sarki kocsma családias légkörében megcselekedni, mint beismerni, hogy a való életben elszenvedett összes kudarca a tanulás és a szorgalom hiányából fakadt.

Ecsém bácsi életében a rendszerváltás hozta meg azt a bizonyságot, hogy ő tulajdonképpen a nép egyszerű, de mindig elnyomott fia. Amikor pedig a kerületben szemtanúja volt egy késelésnek és emiatt kamera és mikrofonvégre is kapták, ahol elmondhatta végre szabadon, hogy minden a zsidók a kommunisták és a cigányok miatt történt, nos, szárnyaira kapta a hírnév és a CÖF.

Ecsém bácsi az internet világába is beköszönt sikeresen, sőt megannyi közösségi oldal sztárja lett Dózsa György néven, akiről tudta, hogy régen a húszas bankót díszítette és valami parasztfelkelést is vezetett, vagy mit. A helyesírás soha nem tartozott az erősségei közé, de azt mindig bizonysággal tudta, hogy a magyart az nagy „M” betűvel kell írni és a buzit pedig kis „b” betűvel.

Ecsém bácsinak volt egy szép terep tarka hátizsákja is, amivel az országot és Európát járta, erre a hátizsákra még az asszonnyal is felhímeztetett egy „nagymagyarország” térképet, amit az asszony véletlenül fordítva cselekedett meg ráadásul ferdén. Ezért amikor szóltak a sokadik tüntetésen Ecsém bácsinak a hibáról, jól megverte az ostoba fehérnépet, de a negyedik pofon után már megbékélt, mert rájött, hogy ez is a kommunisták a zsidók és a cigányok bűne.

Ecsém bácsi

egyébként hol Orbán, hol Vona rajongó volt, de régebben a biztonság kedvéért a DK-ba is becsekkolt egy vidéki gyűlés után, ahová részegen tántorgott be éppen akkor, amikor az MSZP-t szidták.

Ecsém bácsi életében a legújabb és legnagyobb változást a „migrók” hozták, akiket olyan mélyen gyűlölt, hogy szinte szavakba sem tudta foglalni. Az egy szoba + spájz önkormányzati szükséglakásban, amit a feleségével és az oroszokkal osztott meg, a sok gyűlölködéssel eltöltött év alatt annyira lepusztult, hogy egy nagyobb esőzés után leszakadt a fél mennyezet, de Ecsém bácsi, miután sokadik hívásra sem vették fel az IKV-nál már tudta kik a valódi bűnösök. A migrók!
A legnagyobb hőstette az volt, amikor a Keletiben belebotlott részegen egy földön fekvő migróba, de utána elnézést kért, viszont a kocsmáig tartó út alatt ez úgy átértékelődött benne, hogy mire a második felesig jutott, már modernkori Cromwellként már az aluljáróban focizott a lenyisszantott migró fejekkel.

Ecsém bácsi tulajdonképpen egy hétköznapi hős Magyarországon, aki naponta vívja meg harcát a közösségi oldalakon a liberálbolsevik, migránsdajkáló csőcselékkel. Ecsém bácsi az, aki, ha Kossuth Lajos és Orbán Viktor azt üzeni, ő bizony megy. Megy és büszkén beáll a fekete ponyvával elkerített területre tapsolni, éljenezni és igen ő az, aki büszkén eszi a farhátat, mert tudja, hogy lemondásával segíti győzelemre Orbán Viktor Mihály fasiszta diktátort.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük