Orbán Viktor azt üzente….. regimenttoborzás 2018 Magyarországán!

Honvédségi toborzó irodát nyitnak Csepelen – az erről szóló nyilatkozatot Simicskó István honvédelmi miniszter, Németh Szilárd (Fidesz-KDNP), az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke, valamint Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP) csepeli polgármester írta alá hétfőn Budapesten.

Elfogyott a regimentje?

Ha már az ellenség megvan – mert Orbán hosszú, kitartó és a mi pénzünkön elvégzett melóval megalkotta ha nem is a valóságban, de a fejekben – jöhet a hadsereg megalkotása, ami majd kordában tartja. De kiket is? Csak nem azokat, akikről a miniszterelnök nagyívű ünnepi beszédében – neki legyen mondva az ilyen ünnep – mint a haza belső ellenségeiről emlékezett meg? Azokról, akikre a választás utánra várható leszámolás vár?

Zrínyi program 2026

Orbánék mernek nagyot álmodni, 2026-ig terveznek, legalább. A Zrínyi 2026 programban megjelölt cél, hogy 30 ezer fős tényleges aktív és 20 ezer fős tartalékos állománnyal rendelkezzen 2026-ra a honvédség.

Ennek érdekében a legfontosabb feladat a katonai toborzás

A honvédelmi miniszter hangsúlyozta:

Közös érdek, hogy minél többen jelentkezzenek katonának.

Kiknek a “közös érdeke”?

Simicskó István közölte azt is, hogy Csepelen tervezik megnyitni a Honvédelmi Sportszövetség egyik bázisát. Budapesten jelenleg egy toborzóiroda működik a XII. kerületben, a csepeli lesz a második. Évente körülbelül kétezren jelentkeznek katonának, és ebből 300-400 emberrel tudnak szerződést kötni – közölte.

A csepeli képviselőt-testület pénteken Németh Szilárd közbenjárásának köszönhetően döntött úgy, hogy a honvédséggel közösen toborzóirodást nyitnak a kerületben.

Így már érthető, hogy miért ragaszkodott ahhoz a regnáló, hogy már óvodás kortól megszokott legyen a nemzet gyerekeinek, hogy mindennapjaik része a honvédelmi intézkedési terv!

Németh Szilárd is rárepült a témára

a toborzó iroda a nagyon fontos utánpótlási lehetőséget szolgálja.

Az oly jól sikerült rezsicsökkentés arca az ünnepélyes aláírás celebrálására a röszkei tranzitzónából érkezett és megnyugtatott mindenkit, hogy a határon minden rendben van, a határvadász rendőrök és a honvédek kiválóan teljesítik feladatukat. Árgus szemmel figyelik a határt, de csak nem jönnek a beígért menekült-hegyek. Megvédenek minket ha kell, ha nem.

Fábián András: Honvédelmi Intézkedési Terv (HIT) Szigorúan Titkos!

Ki és mit dob utánunk 650 milliárdért? – közbeszerzés nélkül, titkosan, ahogy a csillag megy….

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük