Egy horoszkóp ami szokatlan izgalmakat ígér – Így számolnak Indiában

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Simha – oroszlán

Lelkesít az ellenállás. Imádod a luxust és a gyönyört. Becsületes vagy. Nem szereted a jelentéktelen dolgokat. A kedvezmények untatnak, hátráltatják a döntéseidet. Mindig remekül nézel ki. A harcban sosem merülsz ki. Néha még győzni is hagyod az ellenfeleidet. A szerelemben nem vagy probléma-centrikus, s ha ellenállnak, az csak növeli vadászkedved.

Karma: Nagy szívrabló voltál. Szerettél utazni. Mostani életedben gyakran egészen lentről kezded, hogy elérd a sikert. Ha szerencséd van, támogatókra találsz. Kiváló fizikai adottságaidnak köszönhetően ellenállsz a kisebb betegségeknek. Szexualitásod kezdetben fellángol, majd lassan kialszik. Szereted az érzelmi és a testi kapcsolatokat.

Kanya – hajadon

Becsületesség mindenek előtt. Túl félénk vagy ahhoz, hogy valódi kapcsolatokat alakítson ki életed során. Nagyon szigorú vagy – önmagaddal is. A mindennapjaidat óraműpontossággal éled. Feladataidat alázattal végzed. Nagyon érzékeny ember vagy, aki visszautasítja a csalás minden módját. Szenvedsz a kritikától. A páros élet számodra csak a házasság lehet, amit a becsületességre és a tényekre alapozol.

Karma: Egy korábbi életedben anélkül kóboroltál, hogy gondoltál volna a holnapra. Több mesterséget is kipróbáltál. A testi szerelem nem kötött le igazán. Viszont plátóian nagyon tudtál lobogni. Szakmailag mindig a nagyok árnyékában fogsz maradni, a szerelemben pedig mindig a partnered jóakaratától függsz majd. Ha túl magányos leszel, állatokkal veszed magad körül.

Tula – mérleg

Képtelen vagy szakítani. Szenvedélyessé tesznek az emberi kapcsolatok. Szereted őszinte barátokkal körülvenni önmagad. Boldog vagy, ha ritka pillanatok részese lehetsz. Nem tudod elviselni a szakítást, inkább hagynád a helyzetet kimerülni, ellaposodni. Nagy szíved van, nagyon emberséges vagy. Sokszor azonban nem látod előre a leselkedő csapdákat.

Karma: Szeszélyes voltál, minden vonzott, ami csillogott. Hála magas társadalmi rangodnak, meg is tehetted. Ma eggyé akarsz válni a munkáddal és a szerelmeddel. Tegnap még önző voltál, ma az inged is odaadnád. Ezt sokan ki is használják. Gyakran kerülsz összeütközésbe a törvénnyel és a közigazgatással.

Vrischka – skorpió

Szeretsz és szeretsz uralkodni. Mint a patak vize, mindig mozgásban vagy. Senki sem ismeri lelked mélységeit. Büszke, mégis alázatos ember vagy. Nem mutatod ki az érzelmeidet, a szenvedély uralja az életed. Azt az embert keresed, aki szeret, és akin uralkodhadsz.

Karma: Körbeutaztad a világot, kergetve egy ideált, amit sosem értél el. Örökös újrakezdés, örökös elégedetlenség jellemezte az életed. Sokszor szerettél, olykor szenvedélyesen. Ebben az életében nyugtalan és bizalmatlan vagy. Sokan nem mernek veled szembeszállni: túl sok van a fejedben. A szerelemben is konfliktusaid vannak. Csak a szexualitásban oldódnak az ellentétek.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

2 thoughts on “Egy horoszkóp ami szokatlan izgalmakat ígér – Így számolnak Indiában

  • Skorpió jegy vagyok

  • Skorpió jegy vagyok. Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük