Egy igazán hasznos horoszkóp, az év 3 csillagjegye - Városi Kurír

Sorting by

×

Egy igazán hasznos horoszkóp, az év 3 csillagjegye

A 2021-es év minden csillagjegy számára tartogat meglepő eseményeket, sokkal jobb évre számíthat mindenki mint az előző évek voltak.! csillagjegynek azonban különlegesen kiváló éve ez állítja a horoszkóp. 

Hirdetés

Kos

A Kos jegy szülöttei az év első felében tele vannak lelkesedéssel ezért több új dolgot is ki  próbálnak. Felkérést  kapnak egy nagyobb feladat megoldására és előléptetéshez is jutnak a munkahelyükön. Nincs egy szabad percük sem, állandóan dolgoznak aminek meg is lesz a látszata anyagi szempontból. Több fizetést fognak kapni, több pénzt fognak költeni magukra és a családjukra.
Az év közepe felé több stresszel kell megbirkózniuk, ekkor azonban rá fognak jönni, hogy lassítaniuk kell a munkatempójukon. Az év utolsó felében az eredmények, a sikerek és az elismerések egymást fogják követni, e jegy szülöttei egyre optimistábbak lesznek és végre élvezni fogják mindazt amit felépítettek maguk körül. Pénzügyileg ez az időszak lesz a legsikeresebb számukra, a Kos jegy szülöttei tudni fogják kezelni az új lehetőségeket, ebből pedig sok hasznuk származhat. E jegy szülöttei gondolnak a jövőre, mindig van félretett pénzük.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei számára bőséget és pozitív változásokat hoz a 2021-es év a horoszkóp szerint. Ők amúgy is szerencsések, mindenből pénzt tudnak csinálni emellett pedig nagyon jó vezetők. Az év második felében az Ikrek ingatlan vásárlásra vagy felújításra vagy pedig lakhelyváltoztatásra számíthatnak.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.