Ellenzéki politikusok bunyóztak Dobrev Klára fóruma előtt! – A két politikus állítólag régóta nem csípi egymást….

A mentőket is ki kellett hívni, miután Fricsovszky-Tóth Péter, az ellenzéki összefogás vecsési jelöltje összeverekedett Hegymegi Istvánnal, a DK gyáli önkormányzati képviselőjével Dobrev Klára vasárnapi fórumán. A verekedést szóváltás és köpködés előzte meg a régóta rossz viszonyt ápoló két ellenzéki politikus között.

Adok-kapok….

Az Index szerint Fricsovszky-Tóth Péter, az ellenzéki összefogás vecsési jelöltje (Pest megye 7. számú választókerülete) vasárnap összeverekedett Hegymegi Istvánnal, a DK gyáli önkormányzati képviselőjével Dobrev Klára gyáli fórumán.

A beszámoló szerint a szóváltást köpködés, majd verekedés követte, amelynek során Hegymegi úgy fejbe verte az ellenzék közös jelöltjét, hogy mentőt kellett hívni hozzá. A győzelme esetén a Jobbik frakciójába ülő Fricsovszky-Tóth Péter ezt követően még részt vett Dobrev fórumán, majd bement a kórházba.

A DK sajtóosztálya közölte,

az incidens nem Dobrev Klára fórumán, hanem fél órával előtte, mikor a DK EP-képviselője még nem volt a helyszínen. Hegymegi István ellen a párt hetekkel ezelőtt elindította a hivatalos kizárási eljárást, a folyamat végén kizárják a pártból. A párttagsága addig is fel van függesztve.

Kapcsolódó

 

Ellenzéki politikusok bunyóztak Dobrev Klára fóruma előtt! - A két politikus állítólag régóta nem csípi egymást....

One thought on “Ellenzéki politikusok bunyóztak Dobrev Klára fóruma előtt! – A két politikus állítólag régóta nem csípi egymást….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük