Uraim, figyelem! Ennek a 3 csillagjegynek esélyük sincs ellenállni!

Három csillagjegy női szülöttei a sikeresek, nagyon tehetségesek és mindig megvalósítják azt amit szeretnének, senki sem tud nekik ellenállni, akár az üzleti-, akár a magánéletben akarnak valamit, azt meg is kapják.

Bak

A Bak csillagjegyében született nő ambiciózus és nagyon szeret tanulni. Intelligens, rengeteget olvas, mindig mindenről tájékozódik mielőtt bármibe is belekezdene. Folyamatosan fejlődik ami észrevehető a magánéletében és szakmai téren is. Ő az aki a munkahelyén is vezetői beosztásban dolgozik, de emellett még kiegészítő munkája is van, neki muszáj mindig pörögni mert csak így érzi jól magát. Mindig célokat tűz ki magának, hatalmas vágyai vannak és mindig megvalósítja azokat.

csillagjegy

Nyilas

A Nyilas jegyében született nő nagyon intelligens, jó megfigyelő, mindig minden helyzetben feltalálja magát. Számára nem létezik lehetetlen, a legnehezebb helyzetekben is győztes lesz. Talpraesett, a dolgait saját maga intézi senkinek nem engedi, hogy beleszóljon az életébe. Szereti a társaságot, de csak olyan személyekkel veszi magát körbe akik megbízhatóak és ugyanolyan elvek szerint élnek mint ő. Minden helyzeten túllát és minden apró dologra figyel, amikor valami nem akar sikerülni akkor újabb perspektívából közelíti meg a dolgokat.

Halak

A Halak jegyében született nő bölcs, olyan mint egy Istennő, nagyon kedves és nagyon okos. Őt soha senki nem tudja félrevezetni vagy becsapni. Kiváló üzletasszony, olyan helyzetekben is helytáll amely egy férfi számára is nagy kihívást jelent. Szereti a luxust és a kényelmet, de meg is teremti magának mindezt. Ő az a nő aki meglátja azokat a dolgokat amelyeket mások észre sem vesznek, még a filozófia tanulására is hajlamos. (Ketkes)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!

csillagjegy

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük