Értékesítés pavilon sátorral

A piacok egyre népszerűbbek. Itt mindenki csak a saját termékeit értékesítheti. Egyre több ügyfél keresi ezt a közvetlen értékesítési formát. Piacokon a fogyasztóknak lehetőségük van friss szezonális zöldségeket, gyümölcsöket és más termékeket vásárolni.

Nem csak vásárolhatunk, hanem meg is kóstolhatjuk a termékeket

A kerti pavilon sátor alatt sokkal többet megtudhat a termékről, mint a szupermarketekben. A vásárlók számára fontos, hogy ismerjék a termékek származási országát mert félnek az importált élelmiszerektől. Piacon történő vásárlás előnyei: friss gyümölcs és zöldség, otthoni termelők, családi és vidám hangulat. Szeretne értékesíteni a piacon? Ennek alapja az értékesítési hely bebiztosítása. Egyes piacok az eladók számára árusító bódékat adnak ki bérbe. Piacok többsége nyitott terület, itt Önnek kell biztosítani egy kényelmes helyet az eladáshoz. Az összecsukható pavilon egy jó választás. Ollós szerkezetű sátrakat pillanatokon belül felállíthatja kívánt helyen szerszámok használata nélkül. A pavilon szerkezete alumínium és acél kivitelben rendelhető. Ha nem tudja kiválasztani a megfelelő modellt, akkor segítünk a kiválasztásban.

Reklámhordozó pavilon sátor

Sátrak ponyváira nyomtatást is készítünk. Acél piaci sátrak logózhatók logóval, cégnévvel de képekkel és fotókkal is. Csakis a ponyvák külső részére készítjük a nyomtatást. A vászon belső felülete PVC rétegel van gazdagítva, amelyre nem nyomtatunk. Ennek a rétegnek köszönhetően a ponyva vízhatlan. Negyedik oldalfal segítségével teljesen lezárhatja a sátrat. Az említett negyedik oldalfal cipzáros ajtóval rendelkezik. Kínált árunak, az összecsukható asztalon talál helyet. Az asztalok minőségi anyagokból készülnek, karbantartásuk és szállításuk egyszerű.

Az elképzelései szerint gyártunk Önnek egy páratlan sátrat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük