Ez a 3 csillagjegy ezen a nyáron nyugodtan mondhatja: a pénz nem számít, izguljon miatta más - Városi Kurír

Sorting by

×

Ez a 3 csillagjegy ezen a nyáron nyugodtan mondhatja: a pénz nem számít, izguljon miatta más

A 2021-es év nyara sok változást hoz mindenki számára, de néhány csillagjegy szülöttének különösen jó dolgokat tartogat a napfény évszaka.

Hirdetés

Kos

A Kos jegy szülöttei ezen a nyáron sokkal könnyebben barátkoznak mega körülöttük élő személyekkel, segítenek azokon az embereken akiknek szüksége van rá. Rengeteg csodás meglepetés vár rájuk a magánéletben és az üzleti életben is. Úgy fogják érezni, hogy tele vannak energiával, legyőzhetetlenek, mindent meg tudnak valósítani amit csak szeretnének. A pénzügyi gondoktól nem kell tartaniuk, mert rájuk köszönt a bőség.

csillagjegy

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei is pozitív változásokra számíthatnak az élet minden területén. A pénzügyeikkel sem lesz problémájuk, de érdemes figyelniük arra, hogy mire, mennyi pénzt költenek mert könnyen előfordulhat, hogy olyan dolgokat is megvásárolnak ami éppen akkor megtetszik nekik, de azután semmi hasznát sem veszik. E jegy szülöttei nem csak a nyáron, de egész évben tele lesznek energiával és új ötletekkel amit az év végéig sikerül megvalósítaniuk. Az üzleti életben sikeresek lesznek, rengeteget fognak dolgozni, de meg lesz az eredménye, sokkal több bevételhez  jutnak.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei kerüljék a veszekedéseket, próbáljanak meg türelmesebbek lenni a családtagjaikkal és az üzlettársaikkal is, mert csak így tudnak előrehaladni minden téren. Igaz a türelem nem igazán jellemző e csillagjegy szülötteire, de ezen a nyáron rájönnek, hogy ha kedvesek és türelmesek akkor mindent elérhetnek amit csak akarnak. Az üzleti életben szerencse vár rájuk. Az anyagi problémáktól nem kell tartaniuk, most végre mindenre jut pénzük, amire eddig nem jutott. (Ketkes)

ÉGEN FÖLDÖN HOROSZKÓP!>>>

csillagjegy

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.