Sorting by

×

Ez a csillagjegyed? Akkor még ebben az évben őrült szerelembe esel!

Erre a 2 csillagjegyre „zuhan rá” váratlanul a mindent elsöprő szerelem. A legizgalmasabb az egészben, hogy a szerelem nem döntés kérdése, egyszerűen megtörténik – bármit is tegyünk, sürgetni, kierőszakolni nem lehet, a legjobb, ha türelmesen hagyjuk, hogy megérkezzen. Íme a 2 legszerencsésebb csillagjegy, akire még ebben az évben lecsap Ámor nyila…

Az egyik jegy a Mérleg

Az álmodozó, harmóniára törekvő, csupaszív Mérleg először fogja tisztán hallani szíve hangját és el lesz bűvölve attól, amit megtapasztal. A szerelem szárnyaira kapja.

A másik jegy a Skorpió

A szenvedélyes és rejtélyes Skorpió, aki végletekig hű ahhoz, akit valóban, teljes szívével szeret. Egyáltalán nem meglepő, hogy ő is itt szerepel, hiszen lételeme a szerelem.

Ez a két jegy nagy valószínűséggel valamilyen társasági eseményen fog találkozni az Igazival és egyből észre fogják venni a különleges kapcsolódást a másik felükkel már az első beszélgetés kezdetén.

A Mérleg

társasági személy lévén mindenkivel szívesen és könnyen szóba elegyedik, ami így hatalmas lehetőséget teremt a találkozásnak, de az az egy bizonyos sorsfordító beszélgetés mély nyomot fog hagyni benne.

… addig is olvasd a keddi horoszkópod!

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehető zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezőleg cselekszik.

átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.