Connect with us

Bulvár

Ez egy nagyon különleges májrecept, érdemes bátornak lenni és kipróbálni

Megosztás

Ha szereted a csirkemájat, de valahogy sütés-főzés közben mindig keményre sikerül, akkor ismerd meg ezt a titkos pácot, ami csodát művel a csirkemájjal! Ha egyszer megfőzöd ma családnak, csak így kérik, és egyre sűrűbben kerül ,otthon az „étlapra.”

máj,
Megosztás

Miután egy picit pihent, add hozzá a zúzott fokhagymát, öntsd rá az olajat és hagyd az egészet állni 15 percig.

Keverd össze a sűrített paradicsomot mézzel és önts hozzá forró vizet.

Forrósíts zsírt és helyezd bele a pácolt májszeleteket és pirítsd meg minden oldalukat. Tedd hozzá a felaprított hagymát, párold néhány percig, majd öntsd rá a szószt és sózd meg.

Fedő alatt párold 10 percig és kész!

Jó étvágyat!

(Forrás)

Ez is finom!

 

Szerző

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse