A választás trükkje, a férfi 8-szor

Találd meg azt a férfit aki az alábbi  8 dolgot megteszi érted, és garantáltan célba érsz, mert ő az igazi, aki csak téged akar. Az ilyen kapcsolatokhoz rögös és kanyargós út vezet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy lehetetlen megtalálni! 

Ez kell Neked is!

Egy jó párkapcsolathoz sok türelem kell. Vannak, akik erre képtelenek, és úgy váltogatják partnereiket, mint más a zokniját. Ők jellemzően azok az emberek, akik félnek a magánytól, vagy egyszerűen csak unatkoznak, esetleg saját maguknak akarnak bizonyítani. Megéri megvárni azt a férfit, akivel nem csak fizikai vonzalom alakul ki. Egy férfit, aki egyben lelki társ is. Nem érdemes elköteleződni, amíg nem találsz egy olyan férfit, aki képes az alábbi nyolc dologra.

Indul a soroló

1. Tartsa be az ígéreteit!
Olyan férfire van szükség, akinek lehet adni a szavára, mindegy, mekkora súlyú dologról van szó. Aki tudja mit akar, és nem fél közölni ezt. Egy olyan emberre, aki nem mond le programokat az utolsó pillanatban. Olyan férfi kell, akinek, és akiben lehet hinni.

2. Hiányozz neki, ha nem vagy vele!
Olyan srácot érdemelnek a nők, aki élvezi a velük töltött időt, nem unaloműzőként tekint rájuk. Valakit, akit érdekel, milyen napja volt a partnerének. Egy pasit, aki csak azért telefonál, mert hiányzik neki a kedvese hangja. Valakit, aki nem érzi jól magát, ha sok időt kell szíve választottja nélkül töltenie.

Ezekre is figyelj!

3. Mutassa ki az érzéseit!
Amikor egy ember valóban szerelmes, azt nem csak szavakkal, hanem cselekedetekkel is kimutatja. Nem szégyelli felvállalni, hogy mit érez, és nem fél sebezhetőnek mutatkozni. Az egyetlen férfitípus, akit érdemes szívedbe fogadnod, kedvesen, méltóságteljesen, és sok szeretettel közelít hozzád.

4. Tegyen a kapcsolatotokért!
Olyan férfira van szükség, aki nem söpri szőnyeg alá a problémákat, aki nem unalmas/felesleges lelkizésnek tekinti azokat a beszélgetéseket, amikor az érzéseitek kerülnek szóba. Konstruktív, a problémák megoldására törekvő partner kell, aki nem bagatellizálja el, ha valami rosszul esik a másiknak, és ha szükséges, bocsánatot is tud kérni.

Ne hagyd abba az olvasást, folytatás a következő oldalon!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse