Sorting by

×

Ez egy nehéz hétfő lesz szinte minden csillagjegy szülöttének, állítja a horoszkóp

Az ember így a hét első napján az átlagosnál is kíváncsibb mi vár rá ezen a napon, ezt a felfokozott érdeklődést is kielégíti a horoszkóp.

Kos

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tőle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki! Tartalékoljon energiát másnapra is.

Bika

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát. Ne essen pánikba, ha túl sok munkát kap egyszerre, minden szépen nyugodtan meg tud majd oldani.

Ikrek

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemről kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendőkre. Foglalkozzon magával többet, de azért másokra is gondoljon.

Rák

Ma alaposan ellenőrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetősen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra! Este olvasson egy könyvet vagy nézzen meg egy filmet.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.