Heti horoszkóp 2022 kilencedik “hétnapjára” – A manóba! Nincs benne a top 10-ben ez a hét, de….!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nem lehet minden hét „csúcsszuper”, lássuk be az élet nem így működik. Személyes és szakmai fejlődésre alkalmas időszak előtt állunk. A lényeg, hogy ne hagyjuk magunkat megvezetni és csak olyan tanácsokat fogadjunk meg, amelyek a megérzéseink szerint is helyesek. Osszuk be jól az időnként és a saját dolgunkra koncentráljunk, ne mások ügyeit akarjuk megoldani. Lássuk, hogy kinek mit üzen a heti horoszkóp!

Kos

Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak vagy csinálnak. Arra koncentrálj csak, hogy te kedves és szeretetteljes legyél. Töltsd az idődet azokkal, akiket szeretsz és csinálj olyasmit, ami enyhít a stresszen, amitől jól érzed magad. Nem minden információ, amit kapsz vagy feltételezés, amit teszel lesz helyes. Gazdálkodj jól az időddel és lásd el a kötelezettségeidet, így senkinek nem lesz oka panaszkodni rád. Ne engedd, hogy az apróságok húzzanak fel. Egy változásnak köszönhetően felszabadulhatsz a stressz alól, amelyet valakinek az önbizalomhiánya miatt érzel.

Bika

Ne panaszkodj amiatt, hogy valakinek segítened kell, akivel az elmúlt időszakban nem viselkedtél túl megértően. Hagyd magad mögött a múltat és megbánás nélkül haladj előre. Szervezz találkozót, üzleti megbeszélést és nézd meg, hogy mit eredményez. Ha olyasvalakivel egyesíted az erődet, aki hozzá tud járulni az ötleteidhez, sikert érhettek el. Ne keverd a munkát az érzelmekkel. A személyes gondolataidat tartasd meg magadnak és ne engedd, hogy az összetűzések a produktivitás kárára menjenek.

Ikrek

Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben, akkor oszd meg az érzéseidet és határozd meg, hogy mi lakozik benned. Ha nem figyelsz a jelekre, akkor valaki biztosra fogja venni a segítségedet, arra pedig nincs szükséged, hogy a kísérleti egere legyél. Érzelmi vihar keveredhet, ha hagyod, hogy valaki döntsön helyetted. Tedd a magad dolgát és abba fektess időt és energiát, ne egy olyan személy kedvére tégy, aki nem érdemli meg. Személyes fejlődésed kapcsán a romantika is felütheti a fejét az életedben.

Rák

Vegyél egy mély levegőt és merülj el a tennivalóidban. Ne hagyd, hogy bárki is beleszóljon a dolgaidba, miközben neked is megvannak a saját ötleteid és terveid. Személyes és szakmai fejlődés is várható az életedben. Oszd meg a gondolataidat és érzéseidet és olyan visszacsatolásokban részesülhetsz, amelyek segítenek majd a döntéshozatalban. Vizsgáld meg, hogy honnan származik az információ, mielőtt még tovább adnád. Egy érzelmi kavarodás viszont visszalépést jelenthet a szakmai utadon, ha nem vagy elég óvatos.

<<< Olvass bele más horoszkópba is! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük