Egy időben rendszeresen kaptam különböző  gyógyhatású csodaszerekkel házaló e-maileket (általában csapnivaló magyarsággal). Többször válaszoltam, viszontválasz persze sose érkezett. Egy példa.

Eredeti levél

Feladó: Fazekas Sándor@speemail.eu

Címzett:…. t-online.hu.

Tárgy: Fiatalabbnak Fogja Érezni Magát, Csak Egy Hónap gyógyhatású Használása Után !

A Cardiovasc segítségével alacsonyabb  LDL lesz -a rossz koleszterint és növeli a HDL –koleszterint amely  hasznos a szervezetben.A Cardiovasc  100% ban természetes és érrendszeri tonik, amely segít a szervezetet  a szabad gyökök veszélyes harcban.

>> Bővebben erről a termékről  ITT …..

A Cardiovasc gyógyhatású biztosítjak  az aktív és a komplex keverékek, amelyek energikussan is hatnak  különféle káros betegségekre.

Úgy tűnik, hogy valószínűleg nincs jobb barátja a szivnek a természetbem, mint a galagonya amelyet a Cardiovasc tartalmazz,amely a legnagyobb hatékonysággal es  megelőzéssel  hatnak a szív és érrendszer betegségekre, különösen akkor, ha az alapja az idegrendszer.

>> Kattintson ide, és kap 50% kedvezmény <<

Válasz

Drága Sanyikám!

Nem is tudod, mekkora örömet szereztél a leveleddel, amiből megtudtam, hogy nem igaz a hír, amit Göndör Laci felesége terjeszt rólad, hogy téged is benn látott, amikor legutoljára beszélőn volt a férjénél Tökölön. Csúnya ügy – azért, mert a Laci hülye volt és lebukott, még nem kéne a legjobb haverját is bemószerolni. De hát ismered, Manyi mindig ilyen volt – egyedül szegény Laci nem tudja. Mindegy, fő, hogy kamu duma volt.

Öreg harcos, jól látom, hogy visszatértél a régi bizniszhez, amit még együtt csináltunk Keletnémetbe már ki se lehet számítani mikor? Emlékszel, amikor  gyógyhatású bivalytejnek adtuk el a klórmésszel fehérített lóhugyot? A sok bunkó osztdajcs meg vette, aztán várta, hogy mikor lesz csupa erő-izom. És a krétaporral kevert sűrített tejből gyártott indián fogfehérítő paszta? Pedig hol volt még akkor az internet – szemtől szembe kellett eladni a bóvlit a pancseroknak.

De hagyjuk a nosztalgiát, menjük át komolyba. Tegnap csináltattam vérképet, és a doki szerint van néhány pont, ahol nagy a gáz. Mellékelem a leletet, és arra kérlek, hogy írd meg, tényleg ér-e valamit ez a Cardiosvarc nevű csodaszar, vagy csak szar és semmi csoda.

Tudom, hogy engem nem versz át, kérlek, gyorsan válaszolj!

Baráti öleléssel öreg barátod, a „Mucipuci”

Utóirat

Tisztelt Fazekas Sándor úr!

Amennyiben nem Ön az a Fazekas Sándor, akire gondoltam, szíves megértő elnézését kérem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét