Ez nem semmi! A boldogság 5 csillagjegye – ki vágyna másra?

Vannak olyan csillagjegyek amik szülöttei jobban tudnak szeretni mint mások, náluk erősebb ez az érzés. Ma ezen csillagjegy szülöttei vannak terítéken, hiszen ők azok akik mások felé is boldogságot és napfényt sugároznak.

Kos

A Kos egyike azoknak akik a legjobban tudnak szeretni. Egy kapcsolat elején kissé nehezükre esik kimutatniuk és elmondaniuk azt amit belül éreznek, aztán lassan megnyílnak és elhiszik azt, hogy a szerelem az egyik legszebb dolog amit ember érezhet. Ez a csillagjegy elég gyorsan szerelembe esik és hosszú ideig lángol benne ez az érzés. A Kos nem szereti mindenki előtt kimutatni az érzelmeit, ha melletted egy Kos van akkor te egy szerencsés ember vagy.

Rák

Amikor egy kapcsolatról beszélünk akkor tudnunk kell, hogy a Rákok a legjobbak és a legkitartóbbak a partnerük mellett. Az érzelmi világuk ingadozó, de ez nem befolyásolja a szerelmüket. A feltétel nélküli szeretet jellemzi a legjobban a Rák szülötteit. Ha egy ilyen partnert választottál magadnak akkor vigyázz rá. A Rák szereti kényeztetni azokat az embereket akiket szeret és szereti óvni őket. Ő mindig minden tőle telhetőt meg fog tenni azért, hogy te boldog légy.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük