Sorting by

×

Ez vár rád a következő 3 hónapban – Csillagjegyed elárulja, milyen fordulatot vesz az életed!

A csillagok állása szerint a horoszkópból megtudhatod, hogy mi vár rád a következő időszakban. Annak azért mindenki örül, ha tudja, hogy mire számíthat. Egy kicsit könnyebb lehet az élet, ha lelkiekben fel tudunk készülni a dolgokra.

Kos

Nagyon intenzív, és viharos szerelmi életed lesz. Egy radikális változás lesz az életedben, és csak az azt követő három hónapban számíthatsz pozitívumokra.

… csütörtökön pedig….

A mai napon rádöbbenhet, hogy mostanság bizony feleslegesen aggódott bizonyos dolgok miatt, ugyanis a lehető legjobban halad minden. Ezt a felismerést alkalmasint ünnepelje is meg egy jó barátjával, vagy kedvesével egy finom pohárka ital mellett, hisz mindig jót tesz az embernek egy kis lazítás a nehezebb időszakok után.

Bika

Lehet, hogy a tavasz közeledte miatt, de a következő három hónapban igencsak változatos szerelmi életed lesz. Valósággal virágról-virágra fogsz szállni, és élvezed az életet. Olyan dolgokat fogsz megtenni, amik eddig csak a képzeletedben léteztek.

… csütörtökön pedig….

A mai ideális nap lehet arra, hogy vessen egy pillantást aktuális pénzügyeire. Tegyen úgy, mintha bankár lenne, vagy egy nagyvállalatot irányítana, s szemlélje minél objektívebben a helyzetet. Vegye számba bevételeit, ahol lefelé, valamint kiadásait, ahol felfelé kerekítsen. Ha így tesz, a mostani tisztánlátás segíthet elkerülni egy jövőbeni nagy hibát, így megéri a fáradságot!

Ikrek

Nagyon nyomasztó tudsz lenni, ha a szerelem kerül szóba, valószínű azért, mert nem sok jutott neked az utóbb időben belőle. Ha megtalálod az igazit, akkor teljesen másképp állsz a dolgokhoz. Légy türelmes, ne add fel.

… csütörtökön pedig….

Ma bővelkedhet az új ötletekben, kedves Ikrek, ám nem biztos, hogy környezete lehetővé teszi, hogy rögtön ki is próbálhassa azokat. Ne csüggedjen, várjon egy kicsit a megfelelő körülményekre, s akkor vesse latba minden tudományát, amikor eljött a megfelelő pillanat. Ma a jó időzítésen múlhat minden!

Rák

Nagyon aktív lesz számodra a következő három hónap. Sikeres leszel a szerelemben, és szakmai életben is. Önbizalmad pedig egyre csak növekedni fog, amire most igencsak nagy szükséged lesz.

… csütörtökön pedig….

Ma a kísérletezésé lehet a főszerep, kedves Rák, amikor is ön lesz a rendező élete filmjében! Rendezze be a színpadot, s tegyen róla, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretné. Kérjen és kap, adjon, és többszörösen száll majd vissza minden önre!

<<< Esetleg még egy horoszkópot? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.