Sorting by

×

Ez vár Rád vasárnap a horoszkóp szerint! + Demjén Ferenc

Emlékszel még: “Ha a ma lesz a holnap tegnapja”, nos nálunk részese is lehet ennek az érzésnek köszönet érte a horoszkópnak.

Kos

A csillagok megfelelő pozícióban helyezkednek el az égen, aminek köszönhetően ön optimizmust sugároz magából, ami kellemes változás az elmúlt periódushoz képest. Szinte új embernek érzi magát, amit a környezete is biztosan észrevesz majd. Remek időszak kezdődik ezen a vasárnapon ami arra is jó, hogy felbukkanjon az életében egy új, izgalmas személy is. Legyen türelmes olyankor, amikor munka valami miatt stagnál, mert eltarthat még egy ideig mire sikerül végeznie vele. Ne stresszeljen az este folyamán. Hagyja, hogy elillanjanak a kétségei legalább erre a kis időre Az egészség a legfontosabb dolog az életben; vegye komolyan az olyan kisebb testi tüneteket is, mint a megfázás- inti a horoszkóp.

Bika

Annak ellenére, hogy nem a legjobb a hangulata, igyekezzen az élete pozitív dolgaira, a céljaira fókuszálni. Biztos, hogy van olyan közöttük, amit már nagy vár és gondoljon arra, hogy az élete telis-tele van érdekes, izgalmas dolgokkal, amelyek révén új tapasztalatokkal gazdagodhat. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ragadja meg a szerencséjét! Ha már régóta egyedül él, akkor meglehetősen nehéz lehet egy új párkapcsolat kialakítása. Kialakult egy rendszer az életében, amit nem szeretne feladni, viszont idővel rá fog döbbenni, hogy igenis megéri változtatnia.

Ikrek

Ha magányosnak érzi magát, akkor ne féljen megtennie azt a lépést, amivel enyhítheti a magányát. Például akár egy házi kedvencet is beszerezhet, és a segítségével könnyebben megbirkózhat ezzel a periódussal és elterelheti a negatív gondolatait is. Intenzív érzelmei lesznek ezekben a napokban, amik miatt nagyon érzékennyé válik majd. Rá fog jönni, hogy már elkésett egy projekt befejezésével. Szerencsére nem lesz belőle nagyobb baj és így legalább legközelebb jobban beosztja majd az idejét.

Rák

Elmereng majd a múltján és rájön, hogy mennyire más a jelenlegi élet, mint a megelőző múltbéli időszak. Ne legyen túlzottan nosztalgikus, hiszen a múltat már úgysem élheti át újra. Éljen a jelennek, hiszen azt a saját tetszése szerint formálhatja.
Most semmiféleképpen nem szabad lustálkodnia, még akkor sem, ha mások pont ezt teszik a környezetében, hiszen vasárnap van.  Ezúttal tegyen kivételt, még ha nehezére esik is, és segítsen annak a személynek, aki támogatásért fordul önhöz. Úgy érzi, hogy túl magas elvárásoknak kell megfelelnie. Meg kell húznia bizonyos határokat, mert ha nem teszi, akkor ön fog rosszul járni.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.