Sorting by

×

A horoszkóp megmutatja, kik lehetnek a legveszélyesebbek a szívedre nézve

Az alábbi a csillagjegyek szülötteit képtelen leszel visszautasítani. Nekik olyan vonzerejük van, hogy ha akarnál sem tudnál ellenállni nekik. S vajon mitől annyira vonzóak? Mit tudnak, amit a többiek nem? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Egyszerűen lehengerlőek

Amit akarnak, mindig el is érik. Ha célkeresztjükbe kerültél, akkor ha akarnál sem tudnál ellenállni a vonzerejüknek. Úgy cserkésznek be, hogy csak azt veszed észre, rabul ejtették a szívedet. Hihetetlenül vonzóak és céltudatosak, rendkívül megnyerőek és magabiztosak. S önmagában már ezért sem lehet nekik ellenállni. S akkor még a külső tulajdonságaikról, a megjelenésükről nem is beszéltünk… Vajon te is köztük vagy? És a (leendő) párod?

A Vízöntő intelligenciájával tarol

Kétségkívül az egyik legintelligensebb csillagjegy, és az is biztos, pontosan ez a tulajdonsága teszi őt bámulatosan vonzóvá. Bármiről lehet vele beszélgetni, könnyed, vidám, szórakoztató típus, aki nagyon kedveli a társaságot. Nem célja folyton a saját hangját hallatni, nagyon figyelmesen képes meghallgatni a többieket is. Okos meglátásaival szívesen segít, hiszen problémamegoldó képessége zseniális. Mentális vonzereje mellett a hálószobában sem okoz csalódást, nyitott és szabad lélekként szívesen kipróbál bármit, ami nem szokványos.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.