2020 júniusi horoszkóp – Nagy változások jöhetnek az emberi kapcsolatokban!

A június kedvez a szokatlan és kreatív ötleteknek. Eljött az idő a megvalósításra! Új kapcsolatok kialakítására, valamint a régiek megszilárdítására is lehetőség adódik. Június 10.-ig célszerű a pénzügyekkel és az érzelmekkel kapcsolatos terveket “jegelni”, onnantól ugyanis az Univerzum teljes támogatását élvezhetjük. Nézzük, melyik jegynek mit üzennek a csillagok!

Kos – Turbó fokozaton pörögsz

Az idei június a Kosnak testhezálló hónap lesz, hiszen váratlan fordulatokban bővelkedik majd. A heves érzelmek ugyanúgy jellemzőek lesznek, mint a megoldandó feladatok. Sok Kos jegyű számára a korábban befektetett munka most térül majd meg. Szakmai életükben pozitív változás várható.

Befolyásos emberek támogatására is számíthatsz. Érdemes félretenned minden korábbi ellenállásodat, hiúságodat, makacsságodat, mert most minden adott számodra ahhoz, hogy sikert arass.

Bika – A tervek valóra válnak

Remek formában lesznek a Bikák, akiknek könnyű lesz megkedveltetniük magukat másokkal, mindent elérhetnek, amire vágynak, legyen szó munkáról, vagy magánéletről.

A testi-lelki harmónia megteremtéséhez és az egészséged fenntartásához érdemes jógagyakorlatokat végezned, vagy masszázsra menned.

Ikrek – Szeresd magad!

Ebben a hónapban több dologra is megoldást keresel. Tettre kész leszel, és minél előbb eredményeket akarsz felmutatni. Uralkodó bolygód azonban csak június 10. után fog tudni segíteni neked. Addig érdemes megvizsgálnod, hogy elég egyértelműen kommunikálsz-e, mik azok az információk, tervek, gondolatok, amiket mások felé kommunikálni szeretnél, különben komoly félreértésekre is sor kerülhet. Szakmai kérdésekben a döntések meghozatalára a hónap vége lesz kedvező. Addig érdemes kényeztetned magad, és feltölteni az energiatartalékaid.

A Telihold érzelmessé tesz majd, és erős szeretetéhség hatalmasodik el rajtad. Érdemes felvállalni az érzéseidet, gondolataidat, és megélni az adott pillanatot. A nagy tervek ráérnek a hónap második felében!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük