Ezt ígéri a horoszkóp erre a téli napra – A hideg idő sokakat kijózanít, téged is?

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Azt állítja néhány asztrológus, hogy egyes emberek lelkét és gondolatait átjárja és miként a városok levegőjét, megtisztítja a hideg idő. Lássuk igazolja-e az elméletet a horoszkóp is.

Kos

Mostanában kissé fáradtnak és kimerültnek érezheti magát, kedves Kos, és nem véletlenül! Ne hajtsa magát mindig előre, ha teste azt jelzi, egy kis pihenésre lenne már szüksége. Álljon ellen a kísértésnek, higgye el, nem fog lemaradni semmi fontosról. Lassítson, hogy megőrizze egészségét, aminél nem lehet fontosabb! Ne féljen az orvosi vizsgálatoktól. Évente egyszer egy teljes körű vizsgálatot kellene csináltatnia, ráadásul ez kevés időt vesz igénybe

Bika

Ne pazarolja most idejét és energiáját olyanokra, akik nem hajlandóak változtatni semmin, a világ minden kincséért sem inti a horoszkóp. Ha változást akar, álljon maga a dolog élére, s meglátja, hamarosan ön mellé fognak állni, ha látják, hogy igaza van, mintha tovább győzködné őket! A csillagok állása szerint ez az időszak kifejezetten ideális a sportolásra, izom növelésre. Mutasson példát, kedves Bika!

Ikrek

Több mint valószínű, hogy a mai napon egy bizonyos személy közelebb akar majd kerülni önhöz, esetleg be akarja avatni élete intim részleteibe. Vegye észre az apró jeleket, kedves Ikrek, s hagyja, hogy ez megtörténjen. Inkább egy bizalmassal, mint egy haragossal több, ne legyen rugalmatlan és elutasító, csak mert vannak ellenszenves részletek a dologban! Figyelmezteti a horoszkóp.

Rák

Igaz barát, bajban barát, ahogy mondani szokták, s ma különös aktualitása lehet ennek a bölcsességnek. Vagy önnek kellhet megvédenie barátját egy külső és igazságtalan támadástól, de az is előfordulhat, hogy ön szorul védelemre. Bármelyik verzió is teljesül, remélhetőleg nem lesz csalódás a vége!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük