Sorting by

×

Ezt kellene megfogadnod 2022-re! – Horoszkópod szerint csak akarnod kell, de azt nagyon…..

Előttünk áll egy új év, mindenki tiszta lappal indulhat: nem véletlenül tesznek olyan sokat fogadalmat Szilveszterkor. Biztos te is tudod, mint kellene változtatnod, már csak egy biztos tervet kell kieszelned… Esetleg egy kis megerősítésre vársz? Olvasd el, horoszkópod alapján milyen fogadalmat kellene tenned 2022-ben, mi az a terület, amire sokkal jobban oda kellene figyelned az elkövetkezendőkben!

Kos

Kosként a legtöbb fogadalmad a munkádra, saját teljesítményed növelésére irányul és egyelőre úgy tűnik, nincs ez másként az előttünk álló évben sem. Nagyon kitartó és céltudatos vagy, ezért általában el is szoktad érni, amit kitűzöl. Akkor mégis mit kellene megfogadnod? Mire kellene odafigyelned?

Leginkább arra kell koncentrálnod, hogy nem hagyod elkalandozni a figyelmedet: sokkal hatékonyabb lehetsz, ha egyszerre csak egy dologra koncentrálsz igazán. Így egy év múlva még a tervezettnél is több eredményt tudsz majd felmutatni.

Bika

Bikaként az a legnagyobb problémád, hogy túlságosan földhözragadt a gondolkodásmódod. Jó dolog a komfortzóna és a kicsit konzervatív felfogás sem mindig hátrány, azonban ez a hozzáállás sajnos minden évben visszatart attól, hogy gyorsan és célirányosan haladj az általad kijelölt irányba.

Azonban, ha mindezt sikerül tudatosítanod magadban, és megfogadod, hogy idén sokkal bátrabb és bevállalósabb leszel, akkor egészen új oldaladat ismerheted meg, és rengeteg hasznos tapasztalatot zsebelhetsz be.

Ikrek

Az Ikrek egyik legnagyobb kihívása az életben, hogy egy dologra koncentrálják a figyelmüket. Ha ebben a jegyben születtél, alighanem te is hajlamos vagy rá, hogy mindenbe csak felszínesen belekapj, gyorsan lankad az érdeklődésed. Bár nagyon sokrétű a tudásszomjad, és tehetséges is vagy, nehezen tudsz előre jutni az életedben, ha nem vagy eléggé kitartó.

A 2022-es évben a legfontosabb fogadalmad az, hogy ne hagyj félbe semmit, ne legyenek elhalasztott, befejezetlen feladataid.

Rák

Rákként mindig a családod és a szeretteid körül forog az életed, ami nagyon dicséretre méltó és ritka kincs, de ideje, hogy magadat is előtérbe helyezd. Nem szabad elfelejtened, hogy adni csak akkor tudsz, ha van miből: és ez bizony az energiaszintedre, figyelmedre is egyértelműen áll. Ha teljesen leszívnak a feladatok, akkor nem fogsz tudni olyan türelemmel és szeretettel, odaadással fordulni a többiek felé, mint szeretnéd.

Itt az ideje, hogy 2022-ben tudatosan több időt szánj magadra!

<<<Belenéznél a többi horoszkópba is? Kattints!>>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.