Felkészülés indul: 4 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat, méghozzá idén karácsonykor!

Ha most úgy gondolja a kedves olvasó, hogy minek ezzel foglalkozni, a karácsony még olyan messze van, üzenjük, hogy szempillantás alatt elrepül a hátralévő idő, nem beszélve arról, hogy az ilyen jeles alkalomra, amiről egész életében mesélni fog, aki a részese lehet, nem árt készülődni picit. Először is lássuk, kik az érintettek!

Kos

A Kosok bizonyára észrevették, hogy az utóbbi időben hatalmas és váratlan fordulatokat hozott az életük. Nos, ez igaz a szerelemre is! Könnyen előfordulhat, hogy Kos szülöttként most végre úgy érzed, tényleg a nagy Őt találtad meg, aki legnagyobb szerencsédre ugyanígy gondolkodik rólad. Szóval egyáltalán nem lesz meglepő, ha idén karácsonykor gyűrűt húznak az ujjadra! Dátumon gondolkodtál már?

Rák

A csillagok az utóbbi időben nagyon felerősítették a Rák szülöttek érzéseit, emiatt az eddiginél is többre értékelik azokat, akiket igazán szeretnek. Te is úgy érzed egy ideje, hogy bármilyen komoly elköteleződésre hajlandó vagy a szerelmedért? Akkor úgy tűnik, a 2019-es karácsonnyal eljött az ideje annak, hogy végre megállapodj és kimondd a boldogító igent. Igazából már csak az a kérdés, milyen ruhád lesz!

<<< Ez is karácsonnyal kapcsolatos horoszkóp! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse