Még mindig nem elég? Milyen mélyre kell süllyednünk ahhoz, hogy a többség azt mondja, hogy elég, nem akarjuk azt, hogy az ostoba, barbár, embertelen jelzők váljanak hungarikummá?

Ütünk-verünk….

Pénteki hír volt, hogy egy fiatal lányt azért gyepáltak el, mert színes táska volt nála. Történik mindez 2019 Magyarországán, Európa közepén, a keresztényi szeretet jegyében!

Szombaton az alábbi esetről számolt be közösségi oldalán egy fiatalember:

“Tegnap késő délután a budapesti Árkád előtt két kopasz férfi megtámadott engem, és a terhes feleségemet. Heves és agresszív hanggal kiabáltak ránk:

“Mocskos arab bevándorlók vagytok, húzzál el a terhes asszonyoddal, mert csak szaporodni tudtok!!!”

Én kezemmel próbáltam védeni a mellettem remegő, síró terhes feleségemet, amikor az egyik támadó pillanat törtrésze alatt belefejelt a szemem fölé.
Ahogy a szememhez kaptam, meghőköltem a vérnek látványától. Abszurdnak tűnt minden… Budapesten, késő délután azért vernek meg, mert feltehetőleg arabnak nézel ki, vagy barnább a bőröd? …

A valódi tettestársakat; a gyűlöletet és félelmet sajnos nem lehet a joggal visszatartani.

Az évi több száz milliárd forintból működő folytonos kormányzati gyűlölet-propaganda kinyitott egy olyan szelencét, ami a valóságra betegesen nemet mondó, önmaga szerencsétlen sorsáért folyton másokat okoló tömegnek hívunk.

Magyarország nagyon rossz útra tévedt. A félelmekben nincs szabadság.”

Annyi még kiderül a kommenteket olvasva, hogy

“Természetesen már a helyszínen elmondtuk az intézkedő rendőröknek, hogy kívánunk feljelentést tenni, mert egy jogállamban nem történhet meg, hogy a nyílt utcán következmények nélkül lefejelnek, veszélyeztetik a babánkat, aki még csak meg sem született, de már is így magzati korban tapasztalhatja, hogy a kinti világ néha zordabb, és érdesebb a kelleténél. 🙁 Holnap megyünk a rendőrségre kihallgatásra, mert a rendőrség már telefonon értesített, hogy elindították a nyomozást.”

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét