Pécs volt Európa Kulturális Fővárosa, jelenleg a Fidesz-téboly fővárosa lett. A hét termése, hogy a közgyűlés elfogadta a Soros-ellenes pogromot egy kiáltvány formájában. És még ez is!
[mnky_ads id=”3390″]

Pécs az őrület fővárosa

A Fidelitas nevű Fidesz-gyerekre bízta a mindenre elszánt anyapárt a lehetőséget, hogy szénné égesse magát. Tüntetést szerveztettek velük szombatra, aminek egyetlen célja volt: lejáratni, megtrollkodni az Élmény Tár Tanoda ételosztását. 200 adag babgulyást és édességet osztottak a rászorulóknak a civilek, amikor rajtuk ütött a nemzeti gárda a Fidelitas képében.

Az Emberség Erejével Alapítvány erre Facebook-posztban reagált, melyben üdvözölték a fidelitasosok kedvességét.

„Győzött a szeretet nyelve! A kormánypárt helyi szervezetének aktivistái nagyon cukik voltak, s szembeszállva anyapártjuk gyűlöletpolitikájával, ajándék bejglivel érkeztek az Élmény Tár Tanoda gyárvárosi ételosztására. A politikai jelképekért ugyan kár, hiszen a rendezvény teljes mértékben politikamentes, de ez sem von le a bátorságuk és kiállásuk értékéből! Öröm látni, hogy helyi szinten működik az emberek közötti szolidaritás. Köszönjük!”

– írták.

A Fidelitas hasonlóan szívet melengető közleményt tett. Micsoda különbség!

„Mi biztatjuk őket arra, hogy fogadják el az ételt, de át kell gondolni mindenkinek, hogyha elfogadják ezt az ebédet, ezt a gulyást, akkor mi lesz majd a következő kérés ettől a szervezettől, Soros György szervezetétől. Ki tudja, hogy a következő kérés nem az lesz-e, hogy fogadjanak be migránsokat vagy szavazzák meg azt, hogy Magyarországon betelepíthessék korlát nélkül a bevándorlókat.”

[mnky_ads id=”3427″]
Ez hajaz egy szintén a héten kiadott pécsi közleményre:

„Felkérünk minden Pécsi Polgárt, vállalkozást, szervezetet, hogy ne adjon helyt a Soros-féle kampányközpontnak. Ne adjon tulajdonba, bérbe, használatba semmilyen helyiséget! Ne segédkezzen senki otthonunk, Európa, hazánk, Magyarország és szeretett városunk, Pécs jövőjének kockáztatásában, ne segédkezzen Soros György tervének megvalósításában”

Beke Zoltán Fidelitas elnök a fentiek szellemében a helyszínen azt mondta, tőlük sosem állt távol a rászorulók megsegítése, sőt több mint egy évtizeddel ezelőtt ők maguk szervezték meg az első jótékonysági bált.

„Ezzel a bejgliosztással az emberek figyelmét is szeretnék arra felhívni, hogy itt Soros György migránspárti szervezete egy jótékony célt használt arra, hogy befolyásolják a rászorulókat”.

Az alapítvány reakciója:

„Nemcsak pontatlan, de súlyosan megtévesztő is ‘soros irodának’, ‘bevándorlás-szervező irodának’, ‘kampány-központnak’ stb. nevezni, vagy azt sugalmazni, hogy valamely magánemberek vagy szervezetek befolyása alatt állna. Az Emberség Erejével Alapítvány önálló, autonóm szervezet, mely nem kíván beavatkozni sem a helyi, sem a regionális politikába: bármivel is próbálja meggyanúsítani néhány közszereplő és újságíró. (….) Arra kérünk minden érintettet, hogy hagyjon fel a szándékos gyűlöletbeszéddel, félretájékoztatással és megbélyegzési kísérlettel, a légből kapott és minden alapot nélkülöző, hamis vádak terjesztésével”.

[mnky_ads id=”3811″]
(forrás: 444.hu)

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét