Connect with us

Bulvár

Az átkosban filléres, manapság párezer forintos finomságok tárháza, avagy enni kell…. 2.

Megosztás

Sokunokás nagyiként ünnep, ha a temérdek “kölköm kölke” nálunk van, ami persze magában foglalja, hogy gyakran megéhezik a siserehad. Ilyenkor jól jön a “messzeföldön híres” lelemény és a néha meghökkentő ötlet-hegy, amit megfűszerez az otthon már alig ismert “ételillat”, amit a korosztályom minden nap érezhetett, amikor hazament a suliból. Gyerekeink “ételszagnak” hívják és igyekeznek kerülni a szebbnél szebb konyháik főzéssel történő koszolását. jöjjenek a filléres fincsaságok!

Az átkosban filléres, manapság párszáz forintos finomságok tárháza, avagy enni kell…. 2.
Megosztás

Elkészítés:

  • A káposztát összevágom, sós vízben kb 10 percig főzöm.
  • Hagymát kockára vágom, megdinsztelem.
  • Ha kihűlt fűszerezem, összedolgozom, gombócokat formálok, zsemlemorzsába forgatom, bő olajba kisütöm.
  • Krumplipürével, vagy más körettel tálalva ízletes.

Valami ilyesmire gondoltam:

Nincs más dolgunk, mint gyönyörködni a srácokban, ahogy egymást túllicitálva tömik a fejüket és közben jóízűen cseverésznek. no és elmosogatni…..

Forrás

FRISS!

Szerző

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse