Földi László: jogos lett volna, ha elsüllyesztik a Szijjártó Pétert fotózók csónakját —  jogászkodik a kíber

Földi László legutóbbi szereplésérő jut eszembe: végül is, ha kinyírnak mindenkit, aki szerintük akadékoskodik, vagy legalábbis ráutaló magatartást tesz, – például gondolkodik, feltárja a titkolni valót- akkor megspórolják a sok kecmect, amit a hanyatló nyugat beszólásai okozhatnak, ha sikerrel járnak a renitensek.

Földi László nem bonyolult elme….

Földi László biztonságpolitikai szakértő volt a Hit Rádió -a Hit Gyülekezete orgánuma- Gyújtópont című műsorának a vendége. Szóba került a magyar külügyér, Szijjártó letagadott, majd kibukott adriai “hómofisza”.

Riporteri alákérdezésre felmondta mondókáját

Az egykori hírszerző, az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója, aki Tarlós István tanácsadója is volt, kémkedést sejt a háttérben, és szerinte komolyan meg kell vizsgálni, hogy a külügyminisztert Szíjj László jachtján lefotózó Átlátszó

„milyen külső szervek számára dolgozik”,

milyen nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

“…négyrendbeli bűncselekmény…”

bűncselekménynek tartja Szijjártó „megfigyelését”, ahogy a képek engedély nélküli közzétételét is.

“A harmadik bűncselekmény, hogy ha egy védett személlyel kapcsolatban hozok információt a köz tudomására. Mert a védett személy pont azért védett személy, hogy azok a támadólagos rendszerek, szervezetek, legyenek azok merénylők, terroristák vagy bárki, aki célpontnak tekint mondjuk egy külügyminisztert, vagy egy politikust, információhoz jut, magyarul végre tud hajtani például egy merényletet. Ez egy harmadik, sőt negyedik bűncselekmény. Úgy gondolom, hogy négyrendbeli bűncselekmény történt.”

Hírhullám>>>>>>>>>>>>>>

A készséges riporter ott segít, ahol….

A riporternek “beugrott”, hogy az Átlátszó a Hit Gyülekezetét vezető Németh Sándor háza fölé is berepült a drónjával. Adódik a kérdés: nevezhetők-e ezek „titkosszolgálati manővernek”, amire Földi azt válaszolja: egyértelműen. Majd a szakértő azt állítja, hogy

a hajók nyomon követését lehetővé tevő, az interneten követhető adatok „illegálisan megszerzett” információk.

(Ez természetesen nem igaz, ebben a cikkünkben bővebben is írtunk arról, hogy mi az az AIS, és hogy a Lady Mrd fedélzetén kikapcsolták a tengeri navigáció legfontosabb berendezését, miután megjelent mellettük az Átlátszó fotósa.)

védett személy tartózkodási helye, az államtitok. És most ezen lehet morgolódni, hogy a választók és egyebek… Nem fociznak ebben a kérdésben, mert a választók közül senki nincs kitéve annak a potenciális merényletlehetőségnek, ami egy védett személy esetében felmerül.

Elsüllyeszteni????! Hol élünk?

Az egykori hírszerző egy kérdésre, a riporter kuncogása közepette annak a meggyőződésének is hangot ad, hogy jogos lett volna, ha a külügyminiszter emberei elsüllyesztik a csónakot, amivel az Átlátszó fotósa megközelítette a jachtot, sőt szerinte a világon mindenhol ez történt volna, mivel

ez merényletnek minősül, és nekik mindenképpen meg kell védeni a védett személyt, aminek hogyha egy támadó oldaláról nézzük, megvan annak a kockázata, hogy ez az életébe kerülhet.

Forrás

“A titkosszolgálati szakértőt az nem zavarja,

hogy az ország második embere -a saját bevallása szerint- egy magánszemélyek által üzemeltetett yachton állam- és EU ügyekben intézkedett a fehérorosz válság kapcsán.
Amellyel csak az lehet a gond, hogy az általam az elmúlt napokban olvasott bejegyzések és hírek szerint az ilyen ügyekben azért a külügyminisztérium épületeiből bonyolítják a hívásokat és a különböző elektronikus hírközlő eszközökön történő kommunikációt, mert ott rendelkezésre állnak az úgynevezett védett vonalak, vagyis a különböző titkosszolgálati technológiák által biztonságos, szinte lehallgathatatlan, feltörhetetlen kommunikációs csatornák. Kétlem, hogy a máltai bejegyzésű, rijekai állandó kikötőjű, ki tudja milyen háttérrel rendelkező személyzetű (apropó: vajon volt a személyzetnek valaha legalább “C” típusú nemzetbiztonsági átvilágítása?) Lady Mrd. yachton lennének ilyen kommunikációs csatornák.” (forrás)

Soltész Miklós

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük