Moszkvában, a CSZKA ellen lépett pályára október 24-én az Európa-liga H csoportjának 3. fordulójában a Fradi. A Ferencváros akkor óriási bravúrt hajtott végre, ugyanis megverte az orosz gárdát 1-0-ra.

A visszavágó most zajlik a Groupama Arénában

A Fradinak jelen állás szerint négy pontja van, az oroszoknak pedig nulla, így nem túlzás abban reménykedni, hogy a Fradi ismét csodát hajt végre és maga mögé utasítja a CSZKA-at.

Ami biztos, hogy jönnek az orosz szurkolók, sőt, ha minden igaz már itt is vannak, csekély 1500-an. A HVG értesülései szerint a Malenkij Robot Emlékmű előtt gyülekeznek, onnan vezetik át majd őket az Arénához.

Kezdőcsapat

Szerhij Rebrov az alábbi kezdőcsapatot állította ki a moszkvai összecsapásra:

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics G., Botka, Blazic, Civic – Ihnatenko, Haratin, Skvarkar – Zubkov, Nguen – Boli.

A Nemzeti Sport információi alapján a sérült Sigér Dávid helyett Michal Skvarka kezd a Ferencvárosban a CSZKA Moszkva elleni Európa-liga-csoportmérkőzésen. Ez az egyetlen változás Szerhij Rebrov csapatában a két héttel ezelőtti, moszkvai mérkőzéshez képest. A találkozó 21 órakor kezdődött a Groupama Arénában.

A BKK közleménye szerint

időszakosan lezárják a Könyves Kálmán körutat az Albert Flórián útnál 21 óráig labdarúgó-mérkőzés miatt. Az 1-es villamos nem közlekedik a Népliget és a Közvágóhíd között. A mérkőzés 21 órakor vette kezdetét, akik pedig a televízióban követnék az eseményeket, azok kapcsoljanak a Sport 1-re!

A stadion előtt lovas rendőrök is megjelentek

és összetűzésbe került néhány orosszal, akik villamossal érkeztek a mérkőzés helyszínére. Információink szerint az orosz drukkerek a meccs kezdete előtt 20 perccel még nem voltak a vendégszektorban, állítólag valahova elterelhették őket. Sok orosz drukker jegy nélkül érkezett, mert nem kaptak a vendégszektorba jegyet, így vásároltak a VIP-be, hogy ne maradjanak le a meccsről.

Fél óra telt el a mérkőzésből

Mindkét csapatnak volt egy nagy helyzete, de nincs folyamatos játék, mert rengeteg a szabálytalanság.

Meccs előtti pillanatok a hármas metró vonalán:

Fradi-CSKA , Exclusive video :

Talán az év jelenete volt a mérkőzés előtt … Egy videó a metrobol : CSKA Moszkva , Wizdew , Partizan , CSKA SzofiaMérkőzés előttről több videó a hozzászólásban

Gepostet von Hungarian Fanatics am Donnerstag, 7. November 2019

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét