Gréczy Zsolt parlamenti mandátuma Varga Zoltánnál landolt

A botrányba keveredett Gréczy Zsolt parlamenti utódlásáról pénteken döntött a Demokratikus Koalíció. A mandátumát nagy örömünkre a Városi Kurír külső munkatársa, a debreceni Varga Zoltán kapta meg.

“Van vidéki DK!”

Kollégánk kérdésünkre elmondta, hogy szeretne új színt vinni a parlament munkájába. Aki olvasta nálunk írásait, az tudja, mire gondolt, hiszen szösszenetei pontosan a sajátos szarkasztikus hangvételüktől voltak különösen élvezetesek.

Emellett Varga Zoltán arról is beszélt, hogy szeretné a frakcióban bebizonyítani, hogy

van vidéki DK

és Ő ezeket az embereket akarja képviselni.

Háttér….

Varga Zoltán, az 57 éves politikus Debrecenben született, politológusként végzett a Miskolci Egyetemen. A DK szerint Varga Zoltán évek óta részt vesz a helyi közéletben és politikában, 2006 óta a debreceni közgyűlés ellenzéki képviselője. A Demokratikus Koalícióval 2014 óta politizál.

A Gréczy-sztori….

A DK szerint Gréczy Zsolt továbbra is segíti a pártot, hogy

“az orbáni rendszer leváltása után mielőbb visszaállíthassuk a köztársaságot és a jogállamiságot Magyarországon”.

Gréczy Zsolt december végével mondott le parlamenti mandátumáról,

miután intim fotók jelentek meg róla. Előbb a Borsban megjelent, egyébként a vádló Facebook-poszt önkéntes eltávolításával zárult „Dolly Roll-sztori” volt az első. A DK-s politikus akkor a Facebookon reagált, visszautasítva a vádakat. Idézett egy F. Zsófiának tulajdonított nyilatkozatot is, amelyben a nő kijelenti: Gréczy Zsolt őt sosem zaklatta.

Gréczy pert indított a Riposzt, az Origo és a Bors ellen

„Nem vagyok tőle boldog, hogy ezzel kell foglalkoznunk. De ez van, ezt a pert is megnyerem”

 

A harmadik ügy egy ismeretlen feladó leveleivel kezdődött

Több újság szerkesztőségét is megkereste egy ismeretlen levélíró egy 2015-ös történettel, ami arról szólt, hogy Gréczy, miután megismerkedett egy nővel, már másnap képeket küldözgetett neki magáról, hiányos öltözékben, foltos gatyában. A levélíró csütörtökön újabb fotócsomagot küldött, húsznál is több képpel, ezek még erősebbek voltak. Azt írta, hogy hiába tiltotta le mindenhol a politikust, az tovább zaklatta, több év kellett, mire fel tudta dolgozni a netes molesztálást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük