A hallgatag 16-ok, avagy a parlamentben következetesen hallgató közszolgák listája – Őket ezért fizetjük?

Összesen 16 olyan képviselője van a május elején megalakult új Országgyűlésnek, akik még nem szólaltak fel a parlamentben. Nem tudom, mit szólnak azok a képviseltek, akik bizalmat szavaztak nekik annak érdekében, hogy általuk befolyásolhassák a T. Házban történteket, de a csalódásuk borítékolható.

Read more

A veszélyhelyzet miatti rendeleti kormányzás lehetősége kimaxolva – 420 oldalnyi új jogszabály december 24-re virradóra….

Nem unatkoztak a képviselők a parlamentben, a kormány átvert -mit vert, úgy szavaztak a “gépek”, -ahogy a “használati utasításukban” megíratott- 420 oldalnyi betartandót, így a rendeletek és módosításaik csak két közlönybe fértek bele.

Read more

Haragjában él a nemzet? – Ha elfeledte volna, hogy kire kell pipának lenni: itt egy újabb Soros-Gyurcsány-gyalázó videó

Igazi mikulásajándék a végletekig elcsigázott Fidesz-hívőknek, akik már majdnem megfogalmazták magukban, hogy lehet, hogy Orbán is hibázik néha. Azért, hogy nehogy tovább gondolják, amivel a boltban a pénztárnál, vagy a tehetősebbje a kiszáradt benzinkútnál találkozott, előszedték a választások óta hidegre tett Gyurcsány Show-videók hangulatát és mondandóját: megérkezett a tematikus változat Soros Apóról és a dollárbaloldalról.

Read more

Kövér úr! A képviselők a fizetésük kétharmadát havi 2-4 óra munkáért kapják? – Hadházy brutál-büntetése

Kövér Lászlótól nem áll távol a képviselők, pontosabban az ellenzéki képviselők pénzbüntetése. Most Hadházy Ákoson volt a sor, aki ahelyett, hogy a parlamentben melegedett volna, mint a “bátrak”, inkább a korrupciós visszaéléseket derített fel.

Read more

Orvosi Kamara felméri, hány orvos hajlandó letétbe helyezni a felmondását – Se orvos, se tanár, csak a Fidesz?

A parlament olyan törvénymódosítás elfogadása előtt áll, ami véleményünk szerint súlyosan veszélyezteti a betegbiztonságot, valamint a magyar orvosokra akarja ráterhelni az egészségügyi rendszer továbbra is kijavítatlan hibáit – kezdte a tagjainak kiküldött rendkívüli körlevelét a Magyar Orvosi Kamara a szerdán parlamenti szavazásra kerülő törvény okán.

Read more

Az Ön postája bezárt? Ne izguljon, a képviselőké nem!

Na, ez a méreg, nem a ciánkáli! – gondolhatták azok, akik hétfőn azzal szembesültek, hogy a posta, ahol eddig a profiljukba vágó ügyeiket intézték, nem nyitott ki, sőt, egy ideig biztosan nem is fog. Az csak rátesz a lapátra, hogy az RTL kiderítette, a parlamenti fiók megúszta a lefejezést arra hivatkozva, hogy teljes kihasználtság okán hagyták ki a sorból, ami a portál szerint finoman szólva sem állja meg a helyét.

Read more

Pin It on Pinterest