A győri fideszes jelölt és a folt

Vasárnap polgármestert választanak a győriek, és megmondom őszintén, nem szívesen lennék a helyükben, mert régen alázták meg egy város polgárait úgy, mint ahogy Borkai Zsolt expolgármester tette velük, és régen nézték őket annyira ostobának, mint ahogy a Borkai utódjául kiszemelt fideszes teszi most, a választás előtt.

A fideszes jelölt ugyanis azzal kampányol,

hogy folt esett a becsületükön, de ehhez neki semmi köze, mert ő távol tartotta magát a pártpolitikáról, a testületi ülésekre gyakran be sem járt, és különben is, akadt a képviselők közt ellenzéki is, aki szólhatott volna, ha nem tetszik neki valami.

Ne tessenek kacagni, mert ez a képmutatás a jelölt részéről, még viccnek is rossz

Ő, aki ugyanabban a pártban ült, mint a nemzet makkja, ő, akinek Borkai nem csak polgármestere, hanem párttársa is volt, semmit nem tudott. Nem látott, nem hallott, és csak az újságokból értesült a gyalázatról.

Persze fontosak a hírek

Mi is most értesülünk arról, hogy a Fideszben már 2018 óta tudtak Borkai orgiázásáról, csak nem gondolták, hogy baj lehet belőle. És hát a fő bibi különben is az volt, hogy nem szóltak a lányoknak, hogy ne videózzanak. Értve vagyunk?!

Keresztény lepel mögött leplezetlenül lehet paráználkodni, hazudni, Pákóra fütyit markolászni, csak ne kamerázzon senki, mert akkor folt esik a becsületen. A győri fideszes jelölt ilyen hibát biztos nem fog elkövetni.

Tanult a múltból

Ohne kamera. Pipa a foltra. A becsület jegyében már nem Borkai, hanem a saját neve alatt fémjelzett korszakról beszél. Én meg azt szeretném, hogy az elkövetkező évek ne X. Y. korszakáról szóljanak, hanem a győriekről.

Mondtam, nem irigylem őket, mert akiknek a nyakába szutykot öntenek, nem mindig tudnak beszélni a történtekről. Egyet azonban biztosan tudnak: behúzni becsülettel az x-et arra, aki nem veszi palira őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük