Győrben izzik a levegő: egy Fidesz-állítás, egy ellenzéki tagadás – valaki hazudik!

Néhány napja a családomat ért támadás után fogalmazódott meg bennem, hogy a városunkat uraló és manipuláló Fidesz katonáknak semmi sem drága – írta közösségi oldalán Pollreisz Balázs, Győr közös ellenzéki polgármesterjelöltje.

“Ma újból megmutatták, hogy milyenek valójában

és miként akarnak mindenáron befeketíteni azért, mert vezérüknek Orbán Viktornak végre győzelemre van szüksége.

Győr fideszes alpolgármestere Fekete Dávid egy videózással elkövetett választási csalással vádolt meg, de elszámította magát. Egyszerűen azért, mert amit bűncselekményként felró nekem, nem követhettem el mivel a videó nem az ellenzék megbízásból készült, hanem a Fidesz-KDNP PROVOKÁCIÓJA.

Mindenekelőtt azonban tisztázni szeretném,

hogy nem találkoztam sem én sem a kollégáim, Fideszt lejárató videó készítési célzattal senkivel. Továbbá nem adtunk pénzt vagy megbízást senkinek ilyen videó készítésére, sem bármilyen más provokáció előkészítésére. A Fidesz által hivatkozott felvételt összesen egyszer láttam, egy újságíró mutatta meg nekem egy benzinkúton.

A videón szereplő egyik személyt ismertem, így a megtekintés után le tudtam ellenőrizni a felvétel valóságtartalmát. Ez a személy elmondta, hogy a videó készítője /akinek fb. profilja az alábbi fotón látható/egy kormánypártokhoz köthető férfi illetve a beszélgetés során a szerepléséért kapott összeget is számszerűsítette.

Ezen tények tükrében érdeklődve várom,

hogy miként kívánja a Fidesz a hazugságait bizonyítani, egyben felhívom a történetben szereplő összes személy figyelmét, hogy kormánypárt képviselői bűncselekményre próbálják rábírni Őket, amelyet a magyar törvények büntetnek.

Elgondolkodtató az a gátlástalan, mindent eltaposni akaró kampány amit a Fidesz folytat városunkban. Mindent bevetnek… Plakátokat, aktivistákat és hazudnak, hazudnak, hazudnak végeláthatatlanul.

Azonban tudniuk kell, mindezt hiába teszik,

mert MEGMONDTAM ÉS LEÍRTAM már sokszor: EGYSZERŰEN NEM FÉLEK!!!

Továbbra is hiszek a demokráciában

és hiszek abban, hogy ezt a politikai mérkőzést meg fogjuk nyerni még akkor is, ha az elkövetkező hetekben mindennap újabb és újabb hazugságokkal vádolnak. Hiszek Győrben, hiszek az igazunkban, hiszek politikai oldaltól függetlenül a tisztességes győriekben”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük