Néhány napja a családomat ért támadás után fogalmazódott meg bennem, hogy a városunkat uraló és manipuláló Fidesz katonáknak semmi sem drága – írta közösségi oldalán Pollreisz Balázs, Győr közös ellenzéki polgármesterjelöltje.

“Ma újból megmutatták, hogy milyenek valójában

és miként akarnak mindenáron befeketíteni azért, mert vezérüknek Orbán Viktornak végre győzelemre van szüksége.

- Hirdetés -

Győr fideszes alpolgármestere Fekete Dávid egy videózással elkövetett választási csalással vádolt meg, de elszámította magát. Egyszerűen azért, mert amit bűncselekményként felró nekem, nem követhettem el mivel a videó nem az ellenzék megbízásból készült, hanem a Fidesz-KDNP PROVOKÁCIÓJA.

Mindenekelőtt azonban tisztázni szeretném,

hogy nem találkoztam sem én sem a kollégáim, Fideszt lejárató videó készítési célzattal senkivel. Továbbá nem adtunk pénzt vagy megbízást senkinek ilyen videó készítésére, sem bármilyen más provokáció előkészítésére. A Fidesz által hivatkozott felvételt összesen egyszer láttam, egy újságíró mutatta meg nekem egy benzinkúton.

A videón szereplő egyik személyt ismertem, így a megtekintés után le tudtam ellenőrizni a felvétel valóságtartalmát. Ez a személy elmondta, hogy a videó készítője /akinek fb. profilja az alábbi fotón látható/egy kormánypártokhoz köthető férfi illetve a beszélgetés során a szerepléséért kapott összeget is számszerűsítette.

Ezen tények tükrében érdeklődve várom,

hogy miként kívánja a Fidesz a hazugságait bizonyítani, egyben felhívom a történetben szereplő összes személy figyelmét, hogy kormánypárt képviselői bűncselekményre próbálják rábírni Őket, amelyet a magyar törvények büntetnek.

Elgondolkodtató az a gátlástalan, mindent eltaposni akaró kampány amit a Fidesz folytat városunkban. Mindent bevetnek… Plakátokat, aktivistákat és hazudnak, hazudnak, hazudnak végeláthatatlanul.

Azonban tudniuk kell, mindezt hiába teszik,

mert MEGMONDTAM ÉS LEÍRTAM már sokszor: EGYSZERŰEN NEM FÉLEK!!!

Továbbra is hiszek a demokráciában

és hiszek abban, hogy ezt a politikai mérkőzést meg fogjuk nyerni még akkor is, ha az elkövetkező hetekben mindennap újabb és újabb hazugságokkal vádolnak. Hiszek Győrben, hiszek az igazunkban, hiszek politikai oldaltól függetlenül a tisztességes győriekben”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét