Jelentkezett portálunknál a “Fideszt lejárató” győri videó készítője

Mi is beszámoltunk az MTI híre alapján, hogy van egy  lejárató videó, amit még senki sem látott, de a győri Fidesz már őrjöng. Cikkünk megjelenése után üzenetet kaptunk Mészáros Menyhért Lászlótól, a Fullánk portál főszerkesztőjétől, amit szöveg-híven közlünk.

“Nem kis meglepetéssel olvastam a 24.hu cikkét

Lejárató videót készíttetett az ellenzék a győri időközi választásra- állítja a Fidesz/. Nos,mivel a filmet én készítettem, bátran állíthatom, hogy Fekete Dávid, egyszerűen nem  mond igazat.

1.  Se ingem, se gatyám sem  a győri ellenzék,

sem a a győri városvezetés. Mivel egyik felet sem ismerem. Pollreisz Balázs feltehetően azt sem tudja, hogy több, mint hatvan éve a világon vagyok, nemhogy filmet rendelt volna tőlem.
Ezt. Fekete Dávid, előre menekülvén, csak elhitetni akarja a győri közvéleménnyel.Ilyenkor választások előtt ez jól hangzik.Ebből egy szó sem igaz.

2.Film van

Ehhez, elsősorban nekem van közöm és azoknak az embereknek, akiket kihasznált a városi önkormányzatban H. Barbaraként fungáló külsős képviselő, akit 800 milliós költségvetési csalással és más bűncselekményekkel gyanúsít a NAV. Ő a korábbi győri roma önkormányzat vezetője, csak akkor még H-né P. Viktóriának hívták, akitől 200 millió forint értékben foglaltak le ingatlanokat. Erről december 5-én cikk jelent meg a fullank.hu-n.Ennek folytatása a film.

3. A film nem a Fideszről szól,

hanem arról, hogy ez a külsős képviselő a város vezetőinek bizalmasaként visszaélt a helyzetével és jóval kevesebb pénzért dolgoztatott romákat, úgy, hogy csak nyolc órára jelentette be őket, de a valóságban tizenkét órát kellett munkával tölteniük. Soha, aláírni semmit sem kellett…vajon miért?

4.Nincs tucatnyi szereplő

-ahogy ezt Fekete Dávid állította és akik beszéltek, valóban elmondták, hogy a roma önkormányzat korábbi elnöke szállítgatta őket a szavazás helyszínére és munkavesztés terhe mellett kellett a Fideszre szavazniuk.Éppen, Fekete Dávid választókerületében. Erről, tételezzük fel, hogy nem tudott a város jelenlegi alpolgármesterre

5.A film szereplői tanukkal, mindenre kiterjedően dokumentálva vállalták a nyilatkozatokat

Értem, hogy védik a Fideszt, de nem tudom, hogy miért védik ily vehemensen a súlyos bűncselekménnyel gyanúsított képviselőt, akinek a bűnlajstroma épp a napokban bővült…

6. A filmnek köze sincs a választáshoz, hiszen akkor az már megjelent volna.

Én, legalább egy hónapja Európán kívül tartózkodom. Ám, ha a győri Fidesz szeretné ezt a filmet-aminek a közreadásához csak nekem van jogom-. felhasználni a kampányban maga ellen…kénytelen leszek meghajolni az akaratuk előtt.

Menyhért Mészáros László”

3 hozzászólás

 • 2020.01.11 - 21:12
  Közvetlen hivatkozás

  Régi közismert revolverfirkász M.M.L., már az internáci balfax hülyelvtársi korszakban is eme nyegle stílben zugfirkászkodott. De szerintem a “szakma” ezt most is sejthette, csak valamiért a mai internáci balfax hülyelvtárs csicskabirka firkászok kussoltak.

  Válasz
 • 2020.01.12 - 18:32
  Közvetlen hivatkozás

  A felvétel már “jobb” kezekben is van, nem kell hozzá az engedélye a mondvacsináltdoktor Horváth Gyula “könyvelő”-nek, aki igazából az országunk talán legnagyobb bűnözője.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük