Gyilkosság Aranyosapátiban és Mánfán

Több késszúrással megölte vele egykorú barátját egy 46 éves aranyosapáti férfi kedden – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

A közleményben azt írták: az elkövetőt otthonában kereste fel kedden egy helybéli kollégája, akivel italozás közben vitázni kezdtek. A vita során dulakodás alakult ki, és a házigazda egy összecsukható, 8,5 cm pengehosszúságú késsel többször nyakon szúrta áldozatát, aki emiatt meghalt.

A rendőrök az elkövetőt a helyszínen elfogták, majd előállították, kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Hozzátették, vallomásában a gyanúsított azt mondta, hogy egyáltalán nem emlékszik tettére.

Elfogtak egy férfit, aki megölte élettársát Mánfán

Elfogtak a rendőrök szerdán egy 39 éves férfit, aki a gyanú szerint előző este közös otthonukban megölte élettársát a Baranya megyei Mánfán – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták: a rendőrségre szerda délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy a mecseki község egyik házában egy nőt megkéseltek.

Az elsődleges adatok szerint a 39 éves gyanúsított az otthonukban előző este összeszólalkozott 26 éves élettársával, akit a nála lévő késsel többször megszúrt, ennek következtében pedig a nő a helyszínen életét vesztette.

A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, vele szemben a további intézkedések folyamatban vannak. Az ügyben emberölés miatt indult nyomozás.

(MTI)

Balesetet okozott, később a rendőri intézkedés közben rosszul lett és meghalt egy férfi Balatonalmádiban