“Rálőttek a DK újbudai irodájára – Meg kell állítanunk a Fidesz gyűlöletpolitikáját!” – címmel sajtótájékoztatót tart a Demokratikus Koalíció közleményében.

Egyenlőre pontos részletek még nem lehet tudni,

csak annyit árul el a közleményben Barkóczi Balázs, a párt szóvivője, hogy 12 órától a DK Központi Irodájában tartja sajtótájékoztatóját a témában. Cikkünket folyamatosan frissítjük az új információkkal!

Frissítés!

A DK újbudai irodája ablakán lőttek be egy sörétesnél nagyobb kaliberű fegyverrel, ami olyan lövedékkel volt megtöltve, ami egy nagytestű állatot is leterítene – mondta el portálunknak informátorunk.

A Budapesti Rendőr-főpkapitányság csütörtök délután a rendőrség honlapján közölte: a helyszíni szemle során a Kaptárkő utcai irodában két, egyenként 0,8 centiméter átmérőjű csapágygolyót találtak, amelyeket nem lőfegyverből lőttek ki. A csapágygolyókat a rendőrök lefoglalták, és szakértői vizsgálatra küldték.

A BRFK XI. kerületi rendőrkapitánysága garázdaság vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Rálőttek a DK újbudai irodájára!

Rálőttek a DK újbudai irodájára! Rendőrségi feljelentést teszünk az ügyben és felhívja az egész ország figyelmét: ide vezet a kormány gyűlöletpolitikája! Felszólítjuk az Orbán-kormányt, hagyjon fel a gyűlölködéssel, mielőtt nagyobb baj történne! Oszd meg Barkóczi Balázs és Bakai-Nagy Zita Újbuda sajtótájékoztatóját! 🇭🇺🇪🇺

Geplaatst door Demokratikus Koalíció op Donderdag 13 februari 2020

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét