Gyurcsány Ferenc neve hallatán sok minden eszébe juthat az embernek. Az biztosan nem lesz dobogós, hogy tőle tanuljon főzni! Pedig most erre készülhet, aki eleget tesz felhívásának.
[mnky_ads id=”3427″]

Gasztro-Gyurcsány

A volt miniszterelnök teljesen új oldaláról mutatkozik be közösségi oldalának applikációján keresztül. Az jutott eszébe, hogy nem csak képviselni szeretné, aki rá szavaz, hanem tani-tani is, méghozzá nem középiskolás fokon.

„Üdvözöllek a konyhámban!”

– köszönti kedves nézőit Gyurcsány Ferenc a Facebookon frissen kialakított sütő-főző alkalmazásában.

Majd így folytatja:

„A család és a barátok szerint főzésben nem vagyok rossz. 🙂 Ebben az applikációban recepteket fogok küldeni Nektek. Sajátokat és másokét kicsit újragondolva. Ne vegyétek túl komolyan. Ez csak egy játék. De a világ legdemokratikusabb kultúrájának a játéka, mert főzni, ha mást nem, egy teát, mindenki tud. Én élvezem, élvezzétek Ti is.”

A „Receptet kérek” opcióra kattintva nekünk elsőként a kacsamell fügével c. kompozíció bukkant fel, alatta két korábbi recept, a fesztivállecsó és a csevapcsicsa elkészítésének csínja, s bínja tárul az érdeklődők elé, de van itt grillezett gomba, fügés saláta, káposztás túrógombóc, spárgás tekercs, saláta főtt csirkemellből, és más sok más csuda, mi szem, szájnak ingere.

A DK elnöke egy „Politikád is érdekel” feliratú gombbal is meglepte látogatóit, ide kattintva Gyurcsány régi Facebook oldalára lyukad ki a látogató.
[mnky_ads id=”3427″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét