Gyurcsány-reakció a Gréczy-vádról

Mennyire lehet komolyan venni egy ellenőrizhetetlen email-címről aláírás nélkül érkező értesítést azt döntse el ki-ki maga.

A teljes magyar sajtó megkapta kedd este

azt az ismeretlen feladótól származó, aláírás nélküli e-mailt, melyben egy magát nőnek kiadó személy zaklatással vádolta meg Gréczy Zsoltot, a DK politikusát.

A levélben egy 4,5 éves, állítólagos történetet írt le, melynek végére négy képet is csatolt. Ebből kettőn egy Gréczy Zsoltra feltűnően hasonlító férfi szerepel alsónadrágban, a további képeken egy pucér fenék illetve egy alsónadrág látható.

Ezekkel akarta bizonyítani a zaklatást, azonban bizonyítékot nem csatolt arról, hogyan kerültek birtokába a képek, illetve a történetet sem támasztotta alá.

Gréczy Zsolt szerint ez az egész rágalom,

és ezt a bíróságon is bizonyítani fogja.

“Ami a fényképeket illeti, mivel büntetőfeljelentést teszünk, ennek elemzésére a büntető eljárás során fogunk visszatérni”

– reagált röviden a levélre a hvg.hu-nak.

Néhány napon belül ez már a második eset,

Gréczyt múlt héten a Mi Hazánk parlamenti szakértője, Palányi Nóra vádolta meg zaklatással. Gréczy azt is rágalomnak nevezte, az Indexnek pedig bemutatott olyan cset-üzeneteket, melyek szerinte az ő igazát bizonyítják.

Gyurcsány Ferenc pártelnök is megszólalt az ügyben:

egy szerda reggeli háttér-beszélgetésen az Azonnali kérdésére azt mondta, óvatosan fogalmaz, de szerinte

a zaklatás onnantól közügy, hogy a vádak bizonyítást nyernek, ez pedig Gréczy esetében nem történt meg.

Azt a kérdést, hogy valakiről intim fotó készült, ő nem szeretné kezelni. Arra, hogy töretlen-e a bizalma Gréczyben, Gyurcsány azt mondta,

pusztán abból, hogy látta egy szál ingben, nem tud politikai következtetést levonni. Ha igazak a vádak, “természetesen” lesz következménye a DK-n belül

– tette hozzá a pártelnök. Azt nem tudják, a levél honnan származhat.

Forrás

2 hozzászólás

 • Avatar
  2019.12.18 - 22:59
  Közvetlen hivatkozás

  Ezzel van tele a facebook .Ki a fenet erdekli hogy ki kivel es mikkor.Ebben a duborgo gazdasagban egyaltalan ez nem fontos.Kozben jon a karacsony es az uj ev es a nep nyomorog.Egyre tobben.Orvosokat elbocsatanak.Beteg kormany.Ellenzek semit nem csinal!!!

  Válasz
 • Avatar
  2019.12.20 - 20:05
  Közvetlen hivatkozás

  Egyszeruen meg hackeltek a telefonját, ugy loptak el a fényképeit. Egy ugyes szoftveres siman kideritheti hogy melyik banda csinalta.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük