Ha lúd, legyen kivilágítva! Éjjel-nappal fényárban úszik a Puskás Aréna

Teljesen érthető, nincs ezen mit csodálkozni. Minden magyarok vezérének milliárdhegyeket felemésztő büszkesége szinte magától fényeskedik Budapest közepén. Leolthatatlan a fényár, vagy csak az utolsó elfelejtette lekapcsolni a villanyt?

Napok óta fényeskedik….

Egy hete nyílt meg a hivatalosan nettó 150 milliárd forintból épült Puskás Aréna a Magyarország-Uruguay barátságos meccsel, hétfőn pedig az U21-es válogatott kapott ki benne Ausztriától, azóta viszont nem tartottak ott hivatalos eseményt. A 24.hu szerint ennek ellenére napok óta minden emeletén és az összes lépcsőházában működik a világítás.

Nem hiába mondta Dzsudzsák Balázs a nem túl fényesre sikeredett nyitómérkőzés előtt, hogy

“…Stílusosan és extrán jól néz ki, még üresen is tele van energiával”

A lap kereste a létesítmény fenntartásával megbízott Nemzeti Sportközpontokat (NSK),

ahonnan azonban nem kaptak válasz. Felhívták ezért az NSK Puskás Arénáért felelős projektvezetőjét, Mesics Barnabást, aki azt állította, hogy ők a reakciójukat már továbbították a sajtóosztálynak, ami azonban péntek délutánig sem jutott el a médiumhoz.

Pörög a villanyóra, ki tudja hol áll meg….

A 24.hu úgy tudja, hogy az első hónapokban a generálkivitelező Magyar Építő Zrt.–ZÁÉV Zrt.-duó feladata a stadion fenntartása, a két cég azonban az NSK-t bízta meg ezzel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük