“Ha tudnám rólad, hogy …” – Budaörsre értek a lejárató-közvéleménykutatók!

Szervusz kisfiam (kislányom), apuka (anyuka) megy dolgozni, ha jól megy, ma is lejáratok pár embert, de aztán sietek haza hozzád és majd játszunk egy nagyot! – így búcsúzkodhat otthon az, aki a választás előtti Fidesz-kampányban vállalja a telefonos hadjáratot.

A lejáratók már Budaörsön vannak!

Az eset, így választás környékén sajnos hozzátartozik a magyar politikai kultúrához, tudják ahhoz, a kultúránkhoz, amit olyan bőszen véd pártunk és kormányunk a menekültektől.

 

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere közösségi oldalán osztotta meg egy helybéli történetét a városból:

“A lejárató telefonos hazugságkampány elérte Budaörsöt is. Most kaptam az üzenetet egy ismerősömtől:

“Szia Tamás! Budaörsön is megjelent a fura közvéleménykutatás. Felhívtak, és a kérdőív vége felé jöttek azok a kérdések, hogy ha tudnám rólad, hogy közel állsz Gyurcsányhoz, hogy tavasszal a miniszteri ambícióid miatt dobni akartad a várost, ha tudnám rólad, hogy miattad ramaty a közlekedés (dugó a főutcán) szavaznék-e rád, illetve, ha tudnám, hogy Czuczor megoldja ezt a problémát a kormánynál, és hogy minden, Budaörsöt érintő negatív kormányzati döntést visszavonatna, mert a kormány feltétlen támogatását élvezi, akkor szavaznék-e rá?

Nagyon irányított volt, szinte nem is kérdések voltak…

Plusz adalék: Amikor elkérte az irányítószámot, akkor töltötte be neki a gép a budaörsi kérdéseket. Ezeknek minden helységre, kerületre van adatbázisuk, és az irányítószám alapján dolgoznak.”

Félelmetes apparátussal próbálják manipulálni a választókat…
Biztos vagyok abban, hogy a budaörsiek bölcsebbek annál, hogy ilyen ócska módszereknek bedőljenek…”

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest