Sorting by

×

Havas Henrik nem kertel, megmondja a tutit: Ő nem lenne jó államfő!

Sokszor azt hiszi az ember, hogy Havas Henrik viccel, pedig nem. Videóblogijában most éppen két témát fon egybe, majd a maga ironikus, olykor gonoszkodó módján le is üti azokat és minden ütése vonalon belül marad! Arról nem is szólva, hogy soha nem talál a hálóba, és ez így van rendjén, hiszen amit játszik fejjáték és nem foci. Bocs B-közép!

Lila kormánygépet Havasnak!

Havas talán soha nem mondott még olyat, hogy valamire alkalmatlan, most viszont egyenesen az arcunkba kapjuk, hogy nem lenne jó államfő, mert utál repülni, ám ha mégis vállalná, azonnal lilára (Újpest) festetné az elnöki röpcsit, mert ő bizony nem repkedne olyan szürke géppel, mint Orbán és Szijjártó.

 

Az a fránya 15 perc

A bejegyzés második felében az ellenzéki államfőjelölti jelölőlistát fut végig, minden névhez fűzve egy rövidke lábjegyzetet. Majd kikacagja -na nem a római búcsúsokat, mint anno Janus Pannonius, hanem- azt az indoklást, hogy a jelölt legalább 15 percet beszélhet szabadon a parlamentben. Végezetül egy gondolatnyi oldalvágás Kövér Lászlóról és az ő militáris gondolkodásáról…..

(Van még ilyen)

(Így nézett ki nálunk a mai nap!)

Havas Henrik

átver

5 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.