Sorting by

×

A horoszkóp ezt is tudja: így reagálsz, ha baj van

A boldogságért egész életünkben keményen meg kell dolgoznunk. Nap, mint nap tennünk kell valamit annak érdekében, hogy könnyebben reagáljunk az életünkben felbukkanó problémákra. A nehézségekre mindenki másképp reagál, van, aki egy kis akadálytól is teljesen kiborul. Nézzük, mit olvashatunk ki a  horoszkópból, hogyan reagálunk a minket érő problémáktól. Azért is fontos elolvasni az alábbiakat, mert a szembenézés önmagunkkal sokat segíthet a változások útján.

Kos

Leginkább másokat hibáztat az életében felmerülő problémákért, és ahelyett, hogy cselekedne, inkább leül egy sarokba és duzzog. Mindig más, de leginkább a körülmények hibásak azért, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretné. A Kosok szerint, ők sosem hibáznak. Amikor azonban rájön, hogy senki sem jön, hogy megoldja a problémáit, akkor cselekedni kezd-ígéri a horoszkóp.

Bika

Egy nehéz helyzetben a feje, gyomra, szíve és a lelke megfájdul. Stressz esetén testileg, és lelkileg egyaránt rosszul érzi magát. Nagyon csalódott tud lenni, ha elsőre nem találja a problémára a helyes megoldást. Ilyenkor azt hiszi, hogy mindenki ellene fordult, senki sem akar segíteni, elszigetelődik, és bizalmatlan lesz.

Ikrek

Csalódottság, és kudarc esetén egy mély depresszió uralkodik el rajta. Mindig a magyarázatot, és soha nem a megoldást keresi. Szeret mindenre egy kifogást találni. Elég sok időbe telik, míg a kudarcból kimászik, és annyira összeszedi az erejét, hogy cselekedni is tudjon.

Rák

Probléma esetén gyorsan a homokba dugja a fejét, és addig marad ott, amíg elülnek a viharok. Nem szereti keverni az érzelmi, és a racionális döntéseket, ezért igen nehezen tud zöldágra vergődni. Bármilyen kicsi probléma esetén, képes napokig szenvedni. Mondja a horoszkóp.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.