Sorting by

×

Hétfő, de milyen? Horoszkópod elárulja és nyugi, nem ígérkezik rossznak!

Úgy állnak a csillagok, hogy a horoszkópod nem mondhat mást, mint azt, hogy ez a nap sokaknak kedvező lesz, néhányunknak semmi különös, de rosszat nem ígér senkinek. Fontos észben tartani, hogy ne hagyjuk magunkat mások által befolyásolni, főleg nem olyasmire rávenni, amit nem akarunk.

Kos

A mai napon, igen nagy energiákat érezhet magában, legalábbis fizikai téren, így a mai nap kedvez az olyan tevékenységeknek, melyek ezzel összefüggésben vannak. Pakoljon, eddzen, cipekedjen, vagy éppen sportoljon, ma kiemelkedõ eredményekre, teljesítményre számíthat, ami kifejezetten feldobhatja napját! Jó hírekre számíthat, aminek köszönhetően percről-percre jobbá válik majd a hangulata. Ettől függetlenül vigyázzon, hogy ne ragadja túlságosan magával a képzelete. Álljon két lábbal a földön. A csillagok állása stabil, ezért most érdemes belevágnia a hosszútávú projektekbe is. A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra. Az egészség a legfontosabb dolog az életben; vegye komolyan az olyan kisebb testi tüneteket is, mint a megfázás.

Bika

A mai nap rendkívül kedvez a szabadidős tevékenységeknek, kedves Bika, feltéve, hogy a munkája engedi. Ennek megfelelően, ha teheti, mindenképpen mozduljon ki, sétáljon, fusson, vagy esetleg túrázzon egyet (ez utóbbi lenne a legjobb), s vigye magával szerelmét, vagy barátját is, meglátja, nagyon fogja élvezni az egészség megőrzést! A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Lehet, hogy egyesek csak azért próbálnak a kedvében járni, mert arra számítanak, hogy később majd felhasználhatják önt a céljaik eléréséhez. Semmi másról nem képes beszélgetni a barátaival, mint a szerelméről. Gondolkodjon el arról, hogy nem lehet, hogy ez kissé már zavarja őket? Szeretne pihenni a kicsit, de a vakáció most nem a legjobb ötlet, és nem is lehet egyelőre szó róla, mivel a munkájára kell összpontosítania. Próbáljon ki valami újat, egzotikusat, rendhagyót. Észre fogja venni, hogy előbb-utóbb a figyelem középpontjába kerül majd.

Ikrek

Ma ne is törődjen mással, ha teheti, csakis testi és lelki egészsége megőrzésével, vagy éppen önmaga kényeztetésével, kedves Ikrek, ami már igencsak időszerű lehet. A jó teljesítmény alapköve, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, s talán mostanában éppen ezzel lehet baj. Orvosolja! Kerülje az olyan tevékenységeket, amik nem okoznak örömet önnek, és na hagyja, hogy mások önre erőltessék az akaratukat. Természetesen azért viselkedjen udvariasan, és nem bántson meg senkit a környezetében. Az lenne a legjobb, ha valamilyen békés, kellemes elfoglaltsággal töltené el a szabadidejét. Töltsön el egy kis időt a nagyszülei társaságában, segítsen nekik szükség esetén a bevásárlásban, vagy vigye el őket kocsival, ahova szeretnék. Gondoljon rá, hogy mennyi mindent tettek meg annak idején önért, és most kicsit viszonozhatja a szeretetüket. Ne szálljon vitába a főnökével, hiszen olyan logikus érvei vannak önnel szemben, amelyek megkérdőjelezhetetlenek. Ez nem az ön napja. Figyeljen oda jobban fogai egészségére, hiszen ha idejében felfedezi a problémát, akkor talán megúszhatja a foghúzást. Ne féljen felkeresni fogorvosát.

Rák

Ma könnyen feltámadhat önben az esetleg rendre visszatérő vágy valaminek a megvásárlására, amit már régóta kinézett magának. Talán most jött el a pillanat, hogy megvegye! Nem érdemes mindig halogatni, hiszen, ha jobban belegondol, végül is, talán sosincs megfelelő alkalom kiadni ennyi pénz, így csak azt kell eldöntenie, ki akarja-e még adni egyáltalán? Ha nem nagyon tud kimozdulni otthonról az ismerőseivel, akkor is nyugodtan menjen egyedül például sportolni. Így legalább olyan tempóban végezheti a gyakorlatokat, ami megfelel önnek és még az is meglehet, hogy megismer egy új edzőpartnert a teremben. Nyilván nem szeretné az egész napját a munkahelyén tölteni, de ezúttal fel kell áldoznia a szabadideje egy részét, mert csak így kerülheti el a jövőbeli problémákat. Végre lelkiismeret furdalás nélkül kényeztetheti magát. Nagyon rászolgált erre. Keményen megdolgozott mindenért.

 <<< Még több horoszkóp! >>>>

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.