Hétfői horoszkóp mondja: ne máááár :-( v.s. de tök jó :-) Kinek mit, de tényleg: neked mit? - Városi Kurír

Sorting by

×

Hétfői horoszkóp mondja: ne máááár :-( v.s. de tök jó :-) Kinek mit, de tényleg: neked mit?

Nyilas

Néha az út maga sokkal fontosabb a személyisége fejlődése szempontjából, mint az éppen aktuális cél elérése. Miután sikeresen megbirkózott minden akadállyal, sokkal erősebbé válik és semmi nem áll majd az útjába, hogy élvezhesse a jól megérdemelt jutalmát. Azonban fontos, hogy eközben mindig legyen türelmes, és ne sietesse a dolgokat.

Hirdetés

A szülei szeretik önt, még akkor is igaz ez, ha nem értenek egyet a döntéseivel és esetleg rá akarják beszélni arra, hogy szakítson az új partnerével. Ne tegyen és ne mondjon olyasmit, amit később még megbánhat.

Ha túlságosan elhúzódik néhány munkahelyi megbeszélés, ne legyen emiatt ideges. Ez időről-időre megtörténik, így jobb, ha megbékél vele az ember. Problémamentes időszak vár önre. Minden figyelmével a környezetére koncentrálhat.

Bak

Az önmagába vetett hit átlendíti majd a nehezebb időkön. Higgyen a jövőjében, tekintsen mindig előre: tervezze meg a következő nyaralását, vagy utazását. Próbálja meg olyan gyorsan megoldani az aktuális problémákat, amilyen gyorsan csak lehetséges, így újra visszatér a harmónia és béke az életébe, és több szabadidővel fog tudni gazdálkodni.

Remek lehetősége lesz a pénzszerzésre és, hogy rendbe tegye az anyagi ügyeit. Ragadja meg ezt a kiváló lehetőséget, ne hagyja elillanni.

Ez a nap ideális az otthona felújítására. Tisztítsa ki a lakását, vagy fessen le pár dolgot, és szabaduljon meg a régi, felesleges bútoroktól és vásároljon újakat. Ez egy remek időszak a döntések meghozatalára. A csillagok állása kedvező önre nézve, úgyhogy használja ki a helyzetet.

Vízöntő

Ne válassza a bonyolult megoldásokat, ha egy probléma megoldása magától értetődő, és könnyen kivitelezhető. Miért fektetne bele valamit több munkát, mint ami feltétlenül szükséges, ha egyszer könnyedén és hatékonyan el tudja végezni? Mások biztos, hogy értékelni fogják a találékonyságát és a képességeit, és garantáltan pozitív visszajelzéseket fog kapni tőlük.

Még akkor is ügyeljen a jó modorra, ha valamelyik barátjával beszélget. Vegye figyelembe, hogy bizonyos témák kellemetlenül érinthetik egy adott ismerősét.

Nagyon jól tudja, hogy mi a módja annak, hogy lenyűgözzön másokat. Használja ehhez a jól bevált módszereit. Töltsön egy kellemes estét a partnerével, és élvezzék egymás társaságát.

Halak

Ön is csak ember, így egyáltalán nem meglepő, hogy időnként nem rendelkezik a szükséges tudással és a kellő információkkal egy-egy döntés meghozásához. Nincs abban semmi megvetendő, ha ilyenkor egy barátjától, vagy egy szakembertől kér segítséget. Ha így tesz, akkor végül megnyugodhat és visszatér a rég elveszett béke is a lelkébe.

Még ha a párja éppen távol van is öntől, akkor se maradjon egyedül otthon. Mozduljon ki kicsit a barátaival és észre fogja venni, hogy milyen gyorsan eltelik az idő.

A “kreativitás” szó nem mond túl sokat az ön számára ezekben a napokban. Tény, hogy voltak már jobb napjai is, de azért ne essen kétségbe. Ön tudja, hogy mit engedhet meg magának, ne feszítse túl a húrt, így nem érheti kellemetlen meglepetés.

Forrás

 

Hétfői horoszkóp mondja: ne máááár :-( v.s. de tök jó :-) Kinek mit, de tényleg: neked mit?

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.