Hétfőn indul a Blaha-felújítás utolsó forgalomkorlátozó szakasza - Városi Kurír

Sorting by

×

Hétfőn indul a Blaha-felújítás utolsó forgalomkorlátozó szakasza

Hatodik üteméhez érkezik szeptember 6-án, hétfőn a Blaha Lujza tér felújítása, az autóval közlekedők továbbra is irányonként két sávot használhatnak a Rákóczi úton. Ez az utolsó szakasza a kereszteződésben a forgalomkorlátozással járó munkáknak-adta hírül a BKK egy  közleményben.

Hirdetés

Új forgalmi rend lép életbe szeptember 6-án, hétfőn a Blaha Lujza térnél

 A belső és a külső sáv helyett irányonként a belsőket használhatják az autóval közlekedők. Ugyanúgy két-két sávon haladhat a közúti forgalom, mint a felújítás ötödik ütemében, csak hétfőtől másik sávokon. A Nagykörúton továbbra is irányonként egy sáv járható.

A térhez csatlakozó Márkus Emília utca és Somogyi Béla utca lezárása változatlan,

A Stáhly utcában, valamint a Kőfaragó utcában is megfordított forgalmi rend szerint haladhatnak az autóval közlekedők. A Somogyi Béla utca Stáhly utca és Kőfaragó utca közötti szakaszán – a Nagykörút felőli oldalon – a felújítás miatt a negyvenöt fokos parkolás helyett párhuzamos parkolás van érvényben. A tér belső, legnagyobb része továbbra is lezárva marad, tehát sem a gépjármű-, sem a gyalogosforgalom nem használhatja, illetve a gyalogosforgalom által használt legtöbb járdafelületen, valamint a szökőkutak környékén is folytatják a felújítási munkákat.

blaha

Már csak ennek a szakasznak a végéig kell közlekedési nehézségeket elszenvedniük az arra járóknak.

Akik mostanság a közlekedési káoszról delirálnak,

azok figyelmébe ajánljuk egy 2019.  októberi cikkünk részletét:

Másfél méter mély és több mint 2 sáv széles gödör van a Kossuth Lajos utcában, a Városház utca torkolatánál, mert beszakadt az úttest. A Fővárosi Önkormányzat beruházásában épült itt nemrég egy távfűtés cső, emiatt volt hónapokig felbontva az út. A mostani, (2019. október. szerk.)épp vízzel telő gödör ennek az építkezésnek a helyén keletkezett.
Nem ez az első jele, hogy kritikán aluli színvonalú lehetett a beruházás, néhány hete arról posztoltunk videót, hogy ködszerű por kavargott ugyanott.

Blaha

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.